Καβαλίερς - Ουίζαρντς 116-113

Φώτης Καρακούσης
Καβαλίερς - Ουίζαρντς 116-113

bet365

Παρότι βαθμολογικά αδιάφοροι, οι Καβαλίερς δεν χαρίστηκαν στους Ουίζαρντς, τους κέρδισαν με 116-113 και τους έβαλαν δύσκολα αναφορικά με την πρόκριση στα playoffs.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο αγώνας στο Κλίβελαντ ανάμεσα στους Καβαλίερς και τους Ουίζαρντς είχε ενδιαφέρον μόνο για τους φιλοξενούμενους που παλεύουν για να μπουν στα playoffs. Αυτό φυσικά δεν σήμανε πως οι... ιππότες θα καθόντουσαν να χάσουν. Κάθε άλλο θα λέγαμε, με τους γηπεδούχους να παίζουν πολύ καλά για τρεις περιόδου και να παίρνουν τελικά τη νίκη επικρατώντας με 116-113. Μια νίκη που για Καβαλίερς δεν σημαίνει απολύτως τίποτα καθώς με ρεκόρ 11-41 έχουν αποκλειστεί και μαθηματικά, αλλά από την άλλη η ήττα σημαίνει πολλά για τους Ουίζαρντς καθώς έπεσαν στο 21-29 και απομακρύνθηκαν από τον στόχο των playoffs.

Στα του αγώνα οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο ως το τέλος του ημιχρόνου και στο τρίτο δωδεκάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και πήραν την διαφορά. Στο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, αλλά δεν έκαναν την ανατροπή, γνωρίζοντας οδυνηρή ήττα. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Κλάρκσον με 28 πόντους και τον ακολούθησε ο Οσμάν με 26, ενώ για τους ηττημένους ο Μπιλ είχε 31 και ο ΜακΡι 15.

 

NBA Τελευταία Νέα