Πέισερς - Ράπτορς 110-106

Φώτης Καρακούσης
Πέισερς - Ράπτορς 110-106

bet365

Μεγάλο παιχνίδι στην Ιντιάνα με τους Πέισερς να επικρατούν των Ράπτορς με 110-106 και να κάνουν ιδιαίτερα χαρούμενους και τους Μπακς που ξέφυγαν ακόμα περισσότερο από τους «δεινόσαυρους». Αγωνία για τον τραυματισμό του Ολαντίπο.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Το ντέρμπι της σημερινής βραδιάς ήταν χωρίς αμφιβολία αυτό ανάμεσα στους Πέισερς και τους Ράπτορς, μιας και η τρίτη ομάδα της Ανατολής, υποδεχόταν την δεύτερη. Οι γηπεδούχοι τελικά ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη επικρατώντας με 110-106. Μια τεράστια νίκη από την στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά ο Βίκτορ Ολαντίπο πέντε λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου. Παρά το σοκ του τραυματισμού, οι συμπαίκτες του τα έδωσαν όλα και πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, κάνοντας και... δώρο στους Μπακς.

Και λέμε δώρο γιατί πλέον οι Πέισερς έχουν ρεκόρ 32-15, ενώ οι Ράπτορς έπεσαν στο 36-14 και η παρέα του Γιάνναρου έχει δύο ήττες λιγότερες. Στα του αγώνα ήταν όπως αναφέραμε ένα μεγάλο ντέρμπι, παρότι οι γηπεδούχοι είχαν από την αρχή τον έλεγχο. Στο τέλος οι «δεινόσαυροι» προσπάθησαν για την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Γιανγκ με 23 πόντους και τον ακολούθησαν οι Κόλισον με 17 και ο Μπογκντάνοβιτς με 16. Για τους ηττημένους που και σήμερα δεν είχαν στην διάθεσή τους τον Λέοναρντ, ο Ιμπάκα είχε 23, ο Λόουρι 20 και ο Σιάκαμ 16, αλλά δεν έφτασαν για να μπορέσει η ομάδα τους να πάρει τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα