Εκνευρισμένος και άστοχος ο Ντόντσιτς στα τελευταία ματς (vids)

Εκνευρισμένος και άστοχος ο Ντόντσιτς στα τελευταία ματς (vids)

Αντωνία Σπανού
Εκνευρισμένος και άστοχος ο Ντόντσιτς στα τελευταία ματς (vids)

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς για ακόμα ένα ματς έδειξε νευρικός, έσκισε την φανέλα του και αυτό το γεγονός έρχεται να προστεθεί στον εκνευρισμό που βγάζει στο παιχνίδι του.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Επηρεασμένος φαίνεται ο Λούκα Ντόντσιτς, που τον τελευταίο καιρό δείχνει να έχει χάσει την συγκέντρωση του, μέσα στο παρκέ. Ο νεαρός Σλοβένος ρούκι που έχει καταφέρει να κάνει εντυπωσιακά πράγματα, στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ, βρίσκεται σε κρίση και αυτό βγαίνει και στο παιχνίδι του.

Ο παίκτης των Μάβερικς ξεκινάει βασικός για την ομάδα του, είναι πρώτος σκόρερ στους ρούκι, κάνει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, πιθανότατα θα είναι στο All Star Game, αλλά όλα αυτά μοιάζουν δύσκολα για τον πιτσιρικά. Από εκεί που ήταν πάντα με το χαμόγελο και ότι έκανε στο παρκέ του έβγαινε,πλέον φαίνεται νευρικός και άστοχος. Σουτάρει πολύ, ψάχνει εξεζητημένα πράγματα μέσα στο παρκέ και όσο δεν του βγαίνουν, όλο και περισσότερο χαλάει την συμπεριφορά του.

Από εκεί που έπεσε πάνω σε έναν κάμερα μαν και ζήτησε μόνος του αλλαγή να δει αν είναι καλά, τώρα έπεσε και πάλι πάνω σε μια κάμερα γούμαν και η αντίδραση του ήταν πιο νευρική, κυρίως προς τους διαιτητέςς, ενώ στο παιχνίδι με τους Πέισερς κλώτσησε την μπάλα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί για πρώτη φορά στην καριέρα του και τελικά να τιμωρηθεί με πρόστιμο από την λίγκα.

Στο παιχνίδι κόντρα στους Μπακς ήταν άστοχος με 6/17 σουτ, παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καλός και ψάχνει επιστροφή στις θετικές εμφανίσεις, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε πράξη. Η καλή εμφάνιση που ψάχνει δεν ήρθε ούτε στο ματς κόντρα στους Κλίπερς, που ήταν και πάλι εξαιρετικά άστοχος με 5/15 σουτ, ενώ έπειτα από κακή απόφαση του πριν το τέλος του ημιχρόνου, έσκισε την φανέλα του κάνοντας ξεκάθαρο σε όλους ότι δεν είναι καθόλου ήρεμος.

Η πίεση ενός απαιτητικού πρωταθλήματος έχει κάνει την εμφάνιση της και ο Λούκα βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο για να την διαχειριστεί. Μένει να δούμε αν ο 19χρονος άσος θα τα καταφέρει, θα ηρεμήσει και θα βγάλει και πάλι την ποιότητα του στο παρκέ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα