Οι διαιτητές έπρεπε να δώσουν το φάουλ στον Ουέστμπρουκ στο φινάλε, αλλά όχι και βολές (pic & vid)

Gazzetta team
Οι διαιτητές έπρεπε να δώσουν το φάουλ στον Ουέστμπρουκ στο φινάλε, αλλά όχι και βολές (pic & vid)

bet365

Με 2.9'' να απομένουν για το τέλος του αγώνα Θάντερ - Λέικερς και με το σκορ στο 119-122, οι διαιτητές χρέωσαν με φάουλ τον Λόνζο Μπολ στον Ράσελ Ουέστμπρουκ, που πήγε για τρίποντο.

Ζαλγκίρις – Παναθηναϊκός με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Έτσι, ο ηγέτης των Θάντερ είχε το δικαίωμα να εκτελέσει τρεις βολές και να στείλει το ματς στην παράταση, κάτι που έγινε, αφού ευστόχησε σε όλες.

Η φάση αυτή «σήκωσε» συζήτηση, αφού ο Λόνζο φαίνεται να κάνει φάουλ στον Ουέστμπρουκ, πριν καν αυτός σηκωθεί για να εκτελέσει το τρίποντο.

Κάτι που παραδέχθηκε και ο ΝΒΑ Crew Chief, Τομ Ουάσινγκτον, αφού σε συνέντευξή του είπε: «Ο διαιτητής έδωσε το φάουλ, γιατί νόμιζε ότι ο Ράσελ είχε σηκωθεί για να σουτάρει και ήταν πίσω από την γραμμή τριών πόντων και υπήρχε αντικανονική επαφή από τον Μπολ. Δεν μπορείς να πας στο replay για να δεις αν ήταν φάουλ πριν ή πάνω στο σουτ. Πας για να δεις αν είναι τρίποντο ή όχι. Κι όταν ήμασταν σε θέση να δούμε το replay της φάσης, καταλάβαμε ότι η αντικανονική επαφή είχε γίνει πριν σηκωθεί ο Ράσελ, άρα έπρεπε να δοθεί φάουλ χαμηλά και η μπάλα να παιχτεί απ' έξω».

Russ came up clutch to force OT after getting fouled late by Lonzo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη House of Highlights (@houseofhighlights) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα