Και πάλι «διπλός» και θεαματικός ο Greek Freak (vid)

Φώτης Καρακούσης
Και πάλι «διπλός» και θεαματικός ο Greek Freak (vid)

bet365

Τις εξαιρετικές του εμφανίσεις συνέχισε και κόντρα στους Γκρίζλις ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Έλληνα φόργουορντ να πετυχαίνει 27 πόντους σε 22 λεπτά συμμετοχής.

Ο άνθρωπος δεν έχει αντίπαλο φέτος. Έχει βαλθεί μαζί με την ομάδα του να τρελάνουν κόσμο και σε μεγάλο ποσοστό το έχουν καταφέρει. Φυσικά μιλάμε για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο όπου και κόντρα στους Γκρίζλις ήταν εξαιρετικός. Για την ακρίβεια ήταν πιο μεστός από ποτέ, πετυχαίνοντας σε 22 λεπτά συμμετοχής 27 πόντους, προσφέροντας και πλούσιο θέαμα με καρφώματα και τάπες.

Συγκεκριμένα ο Greek Freak που ήταν πρώτος σκόρερ των... ελαφιών στη νίκη που τους έφερε στην κορυφή του NBA, είχε όπως αναφέραμε 27 πόντους με 10/13 δίποντα, 0/1 τρίποντα και 7/8 βολές. Κατέβασε επίσης 11 ριμπάουντ, έδωσε 3 ασίστ, έριξε 2 τάπες, έκανε 1 κλέψιμο και υπέπεσε σε μόλις 1 λάθος. Πραγματικά δηλαδή τι άλλο να έκανε;

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα