Μάβερικς - Σπερς 101-105

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Σπερς 101-105

bet365

Παρότι ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν και πάλι πολύ καλός πετυχαίνοντας 25 πόντους, οι Μάβερικς δεν τα κατάφεραν, έχασαν από τους Σπερς με 105-101 και πλέον τα πράγματα για πρόκριση στα playoffs έγιναν ακόμα πιο δύσκολα.

Ολυμπιακός – Χίμκι με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Μπορεί να μην έχει την αίγλη παλαιοτέρων ετών, ωστόσο ένα παιχνίδι ανάμεσα στους Μάβερικς και τους Σπερς, είναι ένα μεγάλο ντέρμπι της Δύσης. Έτσι ήταν και σήμερα, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη, την οποία πήραν τα... σπιρούνια με 105-101. Μια νίκη που τους έφερε στο 26-20 και την 6η θέση της περιφέρειας, με τους καουμπόηδες να πέφτουν στο 20-24 και να μένουν ακόμα πιο μακριά από τον στόχο των playoffs. Ο αγώνας όπως είπαμε ήταν ένα ντέρμπι με τους γηπεδούχους να ξεκινάνε εντυπωσιακά και να παίρνουν στο πρώτο μόλις δωδεκάλεπτο μια διαφορά 15 πόντων.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και σιγά-σιγά την μείωσαν, καταφέρνοντας στο τέλος να πάρουν και την σημαντικότατη, ειδικά έτσι όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Μπελινέλι με 17 πόντους και ακολούθησαν με 14 οι Γκει, ΝτεΡόζαν και Μιλς. Για τους ηττημένους ο Λούκα Ντόντσιτς ήταν και πάλι εξαιρετικός με 25 πόντους και τον ακολούθησε ο Μάθιους με 13.

 

NBA Τελευταία Νέα