Ο Τόμπσον έστειλε μήνυμα στον Πατσούλια για τα καρφώματα του! (vid)

Αντωνία Σπανού
Ο Τόμπσον έστειλε μήνυμα στον Πατσούλια για τα καρφώματα του! (vid)

bet365

Ο Κλέι Τόμπσον έχει χαρεί υπερβολικά με τα τέσσερα καρφώματα που έκανε κόντρα στους Νάγκετς και θέλησε να ενημερώσει τον Πατσούλια ότι τον... νικάει στον άτυπο μεταξύ τους διαγωνισμό.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Κλέι Τόμπσον έκανε τέσσερα καρφώματα για πρώτη φορά στην καριέρα του και δεν θα μπορούσε να είναι πιο χαρούμενος γι' αυτό. Αφού πρώτα... αυτοαποθεώθηκε, έπειτα μίλησε στους δημοσιογράφους και αφού τον ενημέρωσαν ότι εκείνος έχει 11 καρφώματα και ο Πατσούλια 1 θέλησε να του το στείλει σε μήνυμα εκείνη την ώρα.

«Ένιωσα σπουδαία με τα τέσσερα καρφώματα. Νομίζω ότι δεν το έχω κάνει ξανά αυτό, ακόμα και στο λύκειο. Ήταν ωραίο. Ένιωσα καλύτερο από το να βάλω 10 τρίποντα για να είμαι ειλικρινής».

Μου έστειλε ο Ζάζα μετά το παιχνίδι, μου είπε ότι δεν με έχει δει ποτέ να καρφώνω τέσσερις φορές και εγώ του απάντησα κάτι καλό...

Πρέπει να κερδίσω τον προσωπικό μας διαγωνισμό καρφωμάτων φέτος. Θα του στείλω να του πω ότι είμαστε στο 11-1 αυτή την στιγμή. Βασικά θα του στείλω αυτή την στιγμή. Είναι αστείο. Χρειάζομαι πάντως περισσότερο στιλ στα καρφώματα μου».

Κάπου εκεί ο παίκτης των Ουόριορς έβγαλε το κινητό του και άρχισε να γράφει μήνυμα με το οποίο ενημέρωνε τον Πατσούλια ότι έχει μόλις 1 κάρφωμα και ο ίδιος 11.

 

NBA Τελευταία Νέα