«Δούλεμα» του Εμπίντ στους Τίμπεργουλβς: «Τιμή που ήμουν στους αναπληρωματικούς και νίκησα τους starters!» (pic)

Gazzetta team
«Δούλεμα» του Εμπίντ στους Τίμπεργουλβς: «Τιμή που ήμουν στους αναπληρωματικούς και νίκησα τους starters!» (pic)

bet365

Ο Τζοέλ Εμπίντ επέστρεψε... δριμύτερος στα social media και έσπευσε να «τρολάρει» τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς παίρνοντας το μέρος του Τζίμι Μπάτλερ!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Με αφορμή τα όσα είχαν συμβεί στην προπόνηση των Τϊμπεργουλβς τον περασμένο Οκτώβριο όπου ο Τζίμι Μπάτλερ είχε επιλέξει τους... δεύτερους και τρίτους αναπληρωματικούς στην ομάδα του, ο Τζοέλ Εμπίντ πέρασε στην αντεπίθεση!

Συγκεκριμένα ο Μπάτλερ ήταν... νικητής έχοντας απέναντι του, τους Ουίγκινς, Τάουνς και τους υπολοίπους «βασικούς» των «Λύκων» και ο Καμερουνέζος σέντερ πήρε το μέρος του συμπαίκτη του υπενθυμίζοντας... εκείνη την προπόνηση και το εσωτερικό «διπλό».

«Ήταν τιμή μου που υπήρξα μέλος των αναπληρωματικών και μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι στους πραγματικούς starters του ΝΒΑ» ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο στο Instagram!

It was an honor to be part of the 3rd stringers and get a win against real NBA starters #TheProcess

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joel "The Process" Embiid (@joelembiid) στις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα