Νάγκετς - Ουόριορς 111-142

Φώτης Καρακούσης
Νάγκετς - Ουόριορς 111-142

bet365

Θυμίζοντας και πάλι σε όλους πως είναι οι πρωταθλητές, οι Ουόριορς διέλυσαν μέσα στο Ντένβερ τους Νάγκετς με 142-111 και ανέβηκαν και πάλι στην κορυφή της Δύσης.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Η αλήθεια είναι πως την φετινή χρονιά δεν μας έχουν καταπλήξει. Για την ακρίβεια οι Ουόριορς πιο πολύ έχουν απασχολήσει τον κόσμο με τους τσακωμούς και τις μέτριες εμφανίσεις, παρά για τα όσα μαγικά μπορούν να κάνουν στο παρκέ. Σήμερα και στο μεγάλο ντέρμπι της Δύσης με τους Νάγκετς στο Ντένβερ, οι... πολεμιστές θέλησαν να δείξουν σε όλους πως παραμένουν οι πρωταθλητές και το έκαναν με το πλέον εμφατικό τρόπο. Διέλυσαν τους πρώτους ως και σήμερα στην Δύση με το εμφατικό 142-111 και ανέβηκαν αυτοί στην κορυφή της Περιφέρειας με 30-14, έναντι 29-14 των αντιπάλων τους.

Ο αγώνας δεν χρήζει ανάλυσης, όπως δεν χρήζουν και οι περισσότεροι των Ουόριορς όταν αποφασίσουν να παίξουν όπως μπορούν και φυσικά είναι και εύστοχοι. Σήμερα είχαν και διάθεση και ευστοχία και όσο καλά και να έπαιζαν οι Νάγκετς, δεν θα μπορούσαν με τίποτα να τους κοιτάξουν στα μάτια. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε αυτό που λένε και οι αναλυτές του NBA, πως οι Ουόριορς μπορούν να χάσουν μόνο από τον κακό τους εαυτό και φέτος τον παρουσίασαν πάρα πολλές φορές.

Πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές ή για την ακρίβεια πρώτοι σκόρερ, ήταν οι Κλέι Τόμπσον και Στεφ Κάρι που είχαν 31 πόντους, πετυχαίνοντας μόνο αυτοί 13 τρίποντα, ενώ τους ακολούθησε ο Ντουράντ με 27. Συνολικά οι Ουόριορς είχαν 21 τρίποντα με το εντυπωσιακό ποσοστό που έφτασε το 53,8%. Ε μετά πως να χάσεις; Όσον αφορά τους ηττημένους ο Μπίσλεϊ είχε 22, ο Μάρεί 21 και ο Γιόκιτς 17, αλλά τι να μπορέσουν να κάνουν απέναντι σε τέτοια ευστοχία...

 

NBA Τελευταία Νέα