Μαϊάμι πες αλεύρι, ο Γιάννης σε γυρεύει!

Μαϊάμι πες αλεύρι, ο Γιάννης σε γυρεύει!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Μαϊάμι πες αλεύρι, ο Γιάννης σε γυρεύει!

bet365

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα φιλοξενήσει τους Χιτ (16/1, 03:00) και ο γεροΓιοβάισα καρφώνει μαζί με τον «Greek Freak» στο καλάθι του Μαϊάμι.

Γεια σας φίλοι μου! Ο Γέρος επέστρεψε και ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Ναι, σύντροφοι, λατρεύω τα ξενύχτια, ειδικά αν πρόκειται για τον αγαπημένο «Greek Freak». Τα χω δει όλα με τον Αντετοκούνμπο και με τους Μπακς, ΟΜΑΔΑ με ΗΓΕΤΗ, ούτε ο Κιριλένκο έτσι φίλοι μου. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση για να καταλάβετε τα μαγικό του... Φέτος είναι με διαφορά πρώτος στα καρφώματα στο ΝΒΑ, αφού κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο δρόμο του. Ο Γιάνναρος είναι 8ος σκόρερ στη λίγκα με 26.7 πόντους ανά ματς. Παρόλο που δεν έχει βάλει ακόμα το τρίποντο στο ρεπερτόριο του, οι αντίπαλες άμυνες υποφέρουν. Αρκετές φορές πάνε 2 και 3 άτομα στο μαρκάρισμα του με αποτέλεσμα να βρίσκει τους ελεύθερους συμπαίκτες του στις γωνίες για να «πυροβολήσουν».

Αυτό μαζί με το υψηλό μπασκετικό του I.Q τον βοηθά να έχει 5.9 ασίστ ανά ματς και να βρίσκεται στην 19η θέση της λίστας στο ΝΒΑ. Τρομερά πράγματα φίλοι μου και στα κρίσιμα βγαίνει μπροστά. Δεν φοβάται να πάρει την ευθύνη. Στις clutch καταστάσεις παιχνιδιού (όταν υπάρχει διαφορά 5 ή λιγότερων πόντων στα τελευταία 5 λεπτά) σουτάρει με 60%. Καταλαβαίνετε τι κάνει ο παιχταράς; Τρομακτικός είναι και ο μέσος όρος του στα ριμπάουντ, εκεί όπου με 12.6 είναι 5ος σε όλο το ΝΒΑ. Στο τέλος της σεζόν ο αγαπημένος μου Ουέιντ θα σταματήσει, αλλά τα βράδια μου έγιναν ωραιότερα με Αντετοκούνμπο και Μπακς. (Γιάννης Αντετοκούνμπο Over 12.5/ ριμπάουντ - Γιάννης Αντετοκούνμπο Under 12.5 ριμπάουντ με 0% Γκανιότα). Βραδάκι, καναπές, tablet, ιντερνέτ άμεσα και... pamestoixima.gr για να δω απόδοση!

Η φετινή χρονιά των Μπακς είναι μακράν η καλύτερή τους τα τελευταία χρόνια και σίγουρα ο βασικότερος λόγος είναι ο Έλληνας φόργουορντ. Η ομάδα του Μιλγουόκι βρίσκεται στην δεύτερη θέση της Ανατολικής Περιφέρειας και ήδη μετρά 30 νίκες. Με την επιτυχία στην Ατλάντα οι Μπακς πανηγύρισαν για 30η φορά φέτος κάτι το οποίο πέτυχαν πιο σύντομα από ποτέ σε σχέση με την τελευταία εξαετία στην οποία αγωνίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Είπαμε, μια καλή πλατφόρμα πρέπει να έχει πολλές στοιχηματικές επιλογές, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και στο pamestoixima.gr διαπίστωσα πως υπάρχουν τα πάντα για το Μιλγουόκι - Μαϊάμι, αλλά και για την απόδοση του παιχταρά...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα