Οι Λέικερς «βουλιάζουν» χωρίς τον ΛεΜπρον, όπως «βούλιαζαν» οι Καβς

Αντωνία Σπανού
Οι Λέικερς «βουλιάζουν» χωρίς τον ΛεΜπρον, όπως «βούλιαζαν» οι Καβς

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς είναι εκτός εδώ και μερικές εβδομάδες με τραυματισμό και οι Λέικερς παλεύουν για μια νίκη, κάτι που συνέβαινε και στο Κλίβελαντ.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς άφησε το καλοκαίρι το Κλίβελαντ για να βρεθεί στο Λος Άντζελες και τους Λέικερς. Πολλά ακούστηκαν, πολλά παραπάνω γράφτηκαν και ο «Βασιλιάς» ξεκίνησε πολύ δυνατά την σεζόν. Από τα Χριστούγεννα πάντως τραυματίστηκε και έχει τεθεί εκτός εδώ και μερικές εβδομάδες με τους συμπαίκτες του να παλεύουν για μια νίκη.

Μπορεί ο Τζόνσον να είχε δηλώσει ότι δεν θα κινούνται όλα γύρω από τον Τζέιμς στο Λος Άντζελες, αλλά όπως φαίνεται η θεωρεία από την πράξη απέχει αρκετά. Οι Λέικερς δεν τα πάνε καλά χωρίς τον ΛεΜπρον, κάτι που μοιάζει πάρα πολύ με την θητεία του στους Καβαλίερς.

Τις τελευταίες του τέσσερις σεζόν στο Κλίβελαντ, η ομάδα του είχε ρεκόρ 4-23 όταν δεν έπαιζε ο Τζέιμς και μάλλον το νούμερο θα ήταν πολύ χειρότερο αν ο «Βασιλιάς» δεν είχε παίξει ολόκληρη την σεζόν 2017/18.

Αντίστοιχα οι Λέικερς παλεύουν από τα Χριστούγεννα και μετά χωρίς τον ηγέτη τους και το αποτέλεσμα είναι να τρέχουν ρεκόρ 3-7 με τις νίκες να έρχονται με το... σταγονόμετρο.

Είναι φανερό ότι στο Λος Άντζελες τώρα συνειδητοποιούν πόσο δύσκολη είναι η ζωή χωρίς τον ΛεΜπρον στο παρκέ, καθώς και πόσο η θεωρεία απέχει από την πράξη. Μένει να δούμε πόσο εύκολο θα είναι με την επιστροφή του ΛεΜπρόν να καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα του να επιστρέψει στις επιτυχίες.

 

NBA Τελευταία Νέα