Ίρβινγκ: «Δεν νιώθουμε άνετα με την 5η θέση»

Ίρβινγκ: «Δεν νιώθουμε άνετα με την 5η θέση»

Νίκος Καρφής
Ίρβινγκ: «Δεν νιώθουμε άνετα με την 5η θέση»

bet365

O Κάιρι Ίρβινγκ μίλησε για την πορεία των Σέλτικς φέτος και έδειξε την απογοήτευση για την 5η θέση που βρίσκεται η ομάδα του.

Οι Σέλτικς βρίσκονται στην 5η θέση της Ανατολής και σίγουρα δεν ανταποκρίνεται αυτό στην ποιότητα τους και στις προσδοκίες πολλών.

Από την πλευρά του έδειξε την απογοήτευση του για αυτή την πορεία και τόνισε πως δεν νιώθει καθόλου άνετα με αυτή τη θέση.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

«Οι περισσότεροι πιστεύουν πως είμαστε καλύτεροι από τις περισσότερες ομάδες της λίγκας. Πρέπει να το αποδεικνύουμε κάθε νύχτα. Αν κάνουμε σε κάθε ματς και καταλάβουμε το βάθος που έχουμε σαν ομάδα, θα είμαστε καλύτεροι. Μέχρι τότε όμως, πρέπει να σταματήσουμε αυτή την αστάθεια στα εκτός έδρας ματς.

Αυτό που αντιμετωπίζουμε δεν συγκρίνεται με εκείνο που θα αντιμετωπίσεις στο στάδιο του να προσπαθήσεις να πάρεις τον τίτλο. Είναι δύσκολο. Δεν αισθανόμαστε άνετα με την 5η θέση. Δεν νιώθω άνετα με αυτό», ήταν τα λόγια του Uncle Drew.

Ρωτήθηκε και για την αντίδραση του στην τελευταία επίθεση των Σέλτικς κόντρα στους Μάτζικ, τονίζοντας πως ο Τέιτουμ είχε καλή ευκαιρία και ανοιχτό σουτ.

 

NBA Τελευταία Νέα