Μάβερικς - Σανς 104-94

Φώτης Καρακούσης
Μάβερικς - Σανς 104-94

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να είναι σε εξαιρετική βραδιά, οι Μάβερικς επικράτησαν των Σανς με 104-94 και αν έχουν μείνει πίσω, διατήρησαν τις ελπίδες τους για είσοδο στα playoffs.

Η... μάχη για τα φετινά playoffs στη Δύση είναι τεράστια και πολλές ομάδες παρότι δεν έχουν καθόλου άσχημο ρεκόρ, έχουν μείνει πολύ πίσω. Οι Μάβερικς είναι μία από αυτές, με τους... καουμπόηδες να προσπαθούν να ανακάμψουν έχοντας ως μπροστάρη τον Λούκα Ντόντσιτς. Ο Σλοβένος ήταν εξαιρετικός κόντρα στους Σανς και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 104-94. Μια νίκη που έφερε την ομάδα του Ντάλας στο 19-22, παραμένοντας ωστόσο στην προτελευταία θέση της Περιφέρειας, με τους... ήλιους να πέφτουν στο 10-33 και να παραμένουν με την σειρά τους στην τελευταία.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι στο μεγαλύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν στο τέλος. Πρώτος σκόρερ ο εντυπωσιακός Ντόντσιτς με τον νεαρό γκαρντ να έχει 30 πόντους, ενώ κατέβασε 6 ριμπάουντ και έδωσε και 5 ασίστ. Πίσω του ο Μπάρνες με 17, ενώ ο Μάθιους είχε 14. Για τους ηττημένους ο Ουόρεν είχε 20, ο Τζάκσον 17 και ο Χολμς 16,

 

NBA Τελευταία Νέα