Σέλτικς - Πέισερς 135-108

Φώτης Καρακούσης
Σέλτικς - Πέισερς 135-108

bet365

Σαρωτικοί οι Σέλτικς κόντρα στους Πέισερς με τους Κέλτες να επικρατούν με το εμφατικό 135-108 των αντιπάλων τους.

Θεωρητικά πριν τον αγώνα μιλούσαμε για ένα ντέρμπι της Ανατολής, καθώς από την μία οι γηπεδούχοι Σέλτικς ήταν στην 5η θέση και από την άλλη οι φιλοξενούμενοι Πέισερς στην 3η. Στην πραγματικότητα όμως οι Κέλτες έκαναν υγιεινό περίπατο κάνοντας «πλάκα» στους αντιπάλους τους, καθώς επικράτησαν με το εμφατικό 135-108. Η κατάταξη των ομάδων δεν άλλαξε με την ομάδα της Βοστώνης να φτάνει στο 25-15 και τους αντιπάλους της στο 27-14. Όσον αφορά τον αγώνα, μόνο και μόνο η διαφορά μιλάει από μόνη της, με τους γηπεδούχους να κάνουν ό,τι θέλουν και τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να αντιδράσουν.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Μόρις και Μπράουν που πέτυχαν από 22 πόντους, ενώ ο Τέιτουμ ακολούθησε με 20. Για τους ηττημένους ο γιος του μεγάλου Άρβιντας Σαμπόνις, ο Ντομάντας ήταν πρώτος σκόρερ έχοντας 20 πόντους και τον ακολούθησε ο Ολαντίπο με 17, ωστόσο δεν έφταναν για να μπορέσει η ομάδα τους να πετύχει κάτι στο ματς αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα