Ούτε... 10 μέρες δεν «έβγαλε» στο Κλίβελαντ ο ΜακΚο!

Ούτε... 10 μέρες δεν «έβγαλε» στο Κλίβελαντ ο ΜακΚο!

Gazzetta team
Ούτε... 10 μέρες δεν «έβγαλε» στο Κλίβελαντ ο ΜακΚο!

bet365

O Πάτρικ ΜακΚο αποτελεί παρελθόν από τους Καβαλίερς πριν... καλά-καλά καταφέρει να αποτελέσει «παρόν» για την ομάδα του Κλίβελαντ!

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Συγκεκριμένα στις 28 Δεκεμβρίου, ο ΜακΚο συμφώνησε με τους Καβς έχοντας αποχωρήσει από τους Ουόριορς, με την ομάδα του Κλίβελαντ να διατηρούσε το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσει έως τις 7/1! Όπως και έγινε! Έτσι δεν είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν τα 3 εκατομμύρια δολάρια έως το τέλος της σεζόν και ο παίκτης είναι unrestricted free agent να διαλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Με τους Καβαλίερς αγωνίστηκε σε τρία ματς, ενώ πέρυσι μέτρησε κατά μέσο όρο 4 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 57 παιχνίδια στο σύνολο. Βέβαια είχε μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες λόγω προβλήματος στη μέση ύστερα από την... τρομακτική του πτώση στο ματς Ουόριορς-Κινγκς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα