Υποψήφιος για πεντάδα στο All Star Game o Ντόντσιτς!

Gazzetta team
Υποψήφιος για πεντάδα στο All Star Game o Ντόντσιτς!

bet365

Ο Λούκα Ντόντσιτς όχι μόνο είναι φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου rookie στο ΝΒΑ, αλλά θέτει σοβαρότατη υποψηφιότητα και για να βρεθεί στο All Star Game της Σάρλοτ!

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Μετά τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το ΝΒΑ, ο Σλοβένος γκαρντ βρίσκεται στην δεύτερη θέση της FrontCourt στη Δύση με 679.839 ψήφους, πίσω μόνο από τον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Επιπροσθέτως βρίσκεται 20.000 ψήφους πάνω από τον Κέβιν Ντουράντ και 74.000 ψήφους από τον Άντονι Ντέιβις. Όπως είναι γνωστό τρεις παίκτες θα επιλεγούν για την βασική πεντάδα της frontcourt και δύο από τους γκαρντ, όπερ και σημαίνει ότι αυτή τη στιγμή έχει τον πρώτο λόγο να είναι «Starter» στο All Star Game της Σάρλοτ.

Βέβαια η ψηφοφορία ολοκληρώνεται στις 21 του μήνα και πολλά μπορούν να συμβούν έως τότε. Αν, πάντως, καταφέρει να διατηρήσει την «θέση» του μέχρι το τέλος, θα γίνει ο πρώτος που θα επιλεγεί για το All Star μετά το 2011 και τον Μπλέικ Γκρίφιν, ενώ ο προηγούμενος rookie που τα είχε καταφέρει μέσω ψηφοφορίας ήταν ο Γιάο Μινγκ το 2003!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα