Ντόντσιτς: «Ίσως μία μέρα συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν!» (vid)

Ντόντσιτς: «Ίσως μία μέρα συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν!» (vid)

Gazzetta team
Ντόντσιτς: «Ίσως μία μέρα συμπαίκτης με τον ΛεΜπρόν!» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είχε συμπεριλάβει τον Λούκα Ντόντσιτς ανάμεσα στους παίκτες που θα ήθελε να ήταν συμπαίκτης και φυσικά δεν ήταν δυνατόν να μην ρωτηθεί ο Σλοβένος γκαρντ.

H μαγεία των Χριστουγέννων σε περιμένει στο καζίνο της Novibet!

Μάλιστα ο Ντόντσιτς βάδισε στα χνάρια του «βασιλιά» και παραλίγο να γίνει ο νεότερος παίκτης που θα έκανε triple double μετά τον ΛεΜπρόν. Όμως το έχασε για ένα ριμπάουντ!

«Είναι φανταστικό. Ξέρετε όλοι ότι ο ΛεΜπρόν είναι το είδωλό μου. Είναι εκπληκτικό μόνο το γεγονός ότι βρίσκομαι εδώ» ενώ όσον αφορά το ενδεχόμενο να βρεθούν μαζί στην ίδια, απάντησε χαμογελαστός: «Μπορεί κάποια μέρα! Θα δούμε».

Φυσικά ρωτήθηκε και για το γεγονός που τον έβαλε στην ίδια λίστα με τους Κάρι, Ντουράντ, Γκριν, Λίλαρντ και Ντέιβις, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ ιδιαίτερο για μένα. Μου δίνει ακόμα περισσότερο ενέργεια να γίνω καλύτερος παίκτης».

Για το γεγονός ότι έχασε το triple double, είχε την δική του εξήγηση: «Ήθελα μόνο να νικήσουμε. Αν είχαμε το προβάδισμα με περισσότερους πόντους διαφορά ίσως και να το κυνηγούσα. Όμως από τη στιγμή που ήταν κλειστό παιχνίδι, η μόνη μου έννοια ήταν να νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα