Ρόουζ: «Ξεχωριστή αυτή η χρονιά, θυμήθηκα το πόσο ευγνώμων ήμουν» (pic & vid)

Αντωνία Σπανού
Ρόουζ: «Ξεχωριστή αυτή η χρονιά, θυμήθηκα το πόσο ευγνώμων ήμουν» (pic & vid)

bet365

O Ντέρικ Ρόουζ έζησε μοναδικές στιγμές με την επιστροφή του στο Σικάγο και παραδέχτηκε ότι η χρονιά που ζει είναι πολύ ιδιαίτερη.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Νταρουσάφακα – Ολυμπιακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο ΛεΜπρον έχει χαρακτηρίσει σούπερ ήρωα τον Ρόουζ και η σεζόν που διανύει είναι εκείνη που θα επιβεβαιώσει τον μύθο. Ο παίκτης των Τίμπεργουλβς έφτασε μια ανάσα από το να τα παρατήσει όλα και να εγκαταλείψει την... μάχη, αλλά τα όσα έγιναν στο Σικάγο επιβεβαιώνουν ότι είναι γεννημένος μαχητής και θα παλέψει να επανέλθει στην κορυφή.

Οι «Λύκοι» τον πίστεψαν, εκείνος ξεκίνησε διστακτικά, αλλά η χρονιά είναι σίγουρα μοναδική. Όχι αμιγώς για την αθλητική δράση, αλλά για τα όσα βιώνει ο Ρόουζ σε αυτή την διαδρομή. Στο ματς στο παλιό του σπίτι, όπου αποθεώθηκε σαν πραγματικός MVP, ξεκίνησε βασικός για την ομάδα του και τέλειωσε το ματς με 24 πόντους, 3 ριμπάουντ και 8 ασίστ για να ολοκληρώσει ένα μοναδικό βράδυ σε ένα γήπεδο που έζησε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του.

«Μου θύμισε κάποιες από τις παλιές ημέρες και το πόσο ευγνώμων ήμουν που ήμουν σε αυτή την θέση σε τόσο νεαρή ηλικία... Η χρονιά αυτή που έχει είναι πολύ ξεχωριστή».

Ενώ για την ιαχή MVP που δόνησε την ατμόσφαιρα στο Σικάγο σχολίασε:

«Έπρεπε να χαμογελάσω λίγο. Μου θύμισε τα παλιά... Με την σεζόν που έχω, ήταν πολύ ιδιαίτερο να έρθω εδώ και να παίξω».

 

NBA Τελευταία Νέα