Οι συμβουλές του Κάρι στον ΛεΜπρόν για τον τραυματισμό!

Νίκος Καρφής
Οι συμβουλές του Κάρι στον ΛεΜπρόν για τον τραυματισμό!

bet365

O Kάρι μίλησε για τον τραυματισμό του ΛεΜπρόν Τζέιμς και έδωσε συμβουλές στον Βασιλιά, αφού είχε πάθει κάτι παρόμοιο στο ματς με τους Μπακς.

H μαγεία των Χριστουγέννων σε περιμένει στο καζίνο της Novibet!

O Στεφ Κάρι έχασε 11 ματς μέσα στη σεζόν, με πρόβλημα στον προσαγωγό από το ματς με τους Μπακς και μίλησε για τον ΛεΜπρόν Τζέιμς που είχε παρόμοιο τραυματισμό στο χριστουγεννιάτικο ματς των Καβς με τους Ουόριορς και για τον οποίο η μαγνητική ήταν καθαρή.

«Πρέπει να δεις τις πρώτες 4-5 μέρες. Από την εμπειρία ξέρω πως τότε βεβαιώνεσαι πως δεν έχεις κάτι πολύ πιο σοβαρό. Πρέπει να αφήσεις τη διαδικασία αποθεραπείας να ξεκινήσει. Δεν πρέπει να βιαστείς. Υπάρχει ένα σημείο της αποθεραπείας που νιώθεις πως δεν πονάς, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός. Δεν ξέρω πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του ΛεΜπρόν, αλλά το να μην πονάς είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Ύστερα πρέπει να επιστρέψει στο παρκέ και να δεις πως όλα πάνε καλά. Ένα πράγμα που δεν αντέχεις μετά από έναν τραυματισμό, είναι να ξανατραυματιστείς», ανέφερε ο Κάρι για τον «Βασιλιά» στο Undefeated.

 

NBA Τελευταία Νέα