Υπόκλιση Ρόντο στον Γκαρνέτ: «Δεν ξέρω που θα ήμουν χωρίς τον ΚG»

Υπόκλιση Ρόντο στον Γκαρνέτ: «Δεν ξέρω που θα ήμουν χωρίς τον ΚG»

Νίκος Καρφής
Υπόκλιση Ρόντο στον Γκαρνέτ: «Δεν ξέρω που θα ήμουν χωρίς τον ΚG»

bet365

Ο Ραζόν Ρόντο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κέβιν Γκαρνέτ, τονίζοντας πως ήταν η σπουδαιότερη επιρροή για αυτόν στο μπάσκετ.

H μαγεία των Χριστουγέννων σε περιμένει στο καζίνο της Novibet!

«Υπόκλιση» στον Κέβιν Γκαρνέτ έκανε ο Ραζόν Ρόντο, αποκαλύπτωντας πως ο KG τον κράτησε στη Βοστώνη το 2007, ενώ ανέφερε πως ήταν η μεγαλύτερη επιρροή για αυτόν στο παιχνίδι.

«Ο Γκαρνέτ ήταν η μεγαλύτερη επιρροή για μένα στο παιχνίδι. Με δίδαξε πως να είμαι επαγγελματίας. Μου είπε πως θα γίνω All Star κάποτε. Μου είπε να πιστεύω πάντα στον εαυτό μου. Αυτό όλα τα είπα και στον Τζίμι Μπάτλερ όταν είχαμε ένα δείπνο. Αν δεν είχα τη βοήθεια του Κέβιν, δεν ξέρω που θα ήμουν στη λίγκα.

Ήμουν στο deal με τη Μινεσότα το 2007. Ήμασταν 7 παίκτες. Είδα το όνομα στην οθόνη και είπα ¨"τελείωσε". Και ετοιμαζόμουν να φύγω από τη Βοστώνη. Χάσαμε 18 σερί ματς. Ήμουν ο τρίτος point guard στους Σέλτικς. Ήμουν έτοιμος να φύγω. Ο Γκαρνέτ είπε στους Σέλτικς πως με θέλει στη Βοστώνη. Ο Ντάνι Έιντζ με αγαπούσε, αλλά νομίζω πως ο Γκαρνέτ έκανε τόσα πολλά για να με κρατήσει στη Βοστώνη», ήταν τα λόγια του στο Undefeated.

Οι δυο τους πήραν το πρωτάθλημα με τους Κέλτες το 2008, δηλαδή μια χρονιά μετά το περιστατικό που αναφέρει ο Ρόντο.

 

NBA Τελευταία Νέα