ΛεΜπρον για Ντουράντ: «Νευρίασα, αλλά απολογήθηκε ο KD»

Αντωνία Σπανού
ΛεΜπρον για Ντουράντ: «Νευρίασα, αλλά απολογήθηκε ο KD»

bet365

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο ΛεΜπρον Τζέιμς σχολίασε και τον Κέβιν Ντουράντ που είπε ότι το περιβάλλον γύρω από τον «Βασιλιά» είναι τοξικό, λέγοντας πως νευρίασε, αλλά αφού απολογήθηκε ο KD όλα πλέον είναι καλά.

Στην μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο ΛεΜπρον Τζέιμς δεν δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων και στον Κέβιν Ντουράντ και τα σχόλια του σχετικά με το… τοξικό περιβάλλον που υπάρχει γύρω από τον ηγέτη του Λος Άντζελες.

Με δεδομένο το γεγονός ότι το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους Ουόριορς και οι Λέικερς ψάχνουν θα All Star να πλαισιώσουν τον ηγέτη τους ο ΛεΜπρον ρωτήθηκε για το πως του ακούστηκαν αυτά τα σχόλια και με ειλικρίνεια απάντησε.

Στο νέο Pamestoixima.gr θα βρεις τα μεγάλα φαβορί σε Αγγλία και Ιταλία με σούπερ αποδόσεις.

«Νευρίασα όταν το πρωτοάκουσα για να είμαι ειλικρινής. Δεν ξέρω από που προήλθε. Οπότε νευρίασα εγώ, η οικογένεια μου, οι φίλοι μου. Δεν ξέραμε γιατί σε αυτή την χρονική στιγμή της σεζόν το όνομα μου ή το τι έχω κάνει στην καριέρα μου θα σχολιάζεται με αυτόν τον τρόπο. Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι ήταν τοξικά γύρω μου και όταν ακούω αυτή την λέξη αυτόματα σκέφτομαι ότι δεν θα ήθελα να είμαι κοντά, σαν αρρώστια.

Αλλά μου τηλεφώνησε ο Ντουράντ. Το συζητήσαμε. Είπε τι ένοιωθε και αυτό παρερμηνεύτηκε. Και ως άντρας δεν μένω σε αυτά πολύ. Είμαι πολύ χαρούμενος στην ζωή μου τώρα και δεν μένω σε τίποτα που θα στερήσει την χαρά μου.

Μου είπε πως ένιωσε και απολογήθηκε για το πως βγήκε και είπα εντάξει. Προχωράμε».

 

NBA Τελευταία Νέα