Η μονομαχία των Γιόκιτς και Ντόντσιτς (vids)

Φώτης Καρακούσης
Η μονομαχία των Γιόκιτς και Ντόντσιτς (vids)

bet365

Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς πάλεψαν και με το παραπάνω για να κερδίσουν οι ομάδες τους με τον Σέρβο να βγαίνει νικητής και να οδηγεί τους Νάγκετς στο ροζ φύλλο αγώνα.

Σε υπόθεση πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας μετέτρεψαν το ματς των Νάγκετς με τους Μάβερικς οι Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς. Ο ηγέτης των της ομάδας του Ντένβερ και αυτός του συγκροτήματος του Ντάλας τα έδωσαν όλα με τον Σέρβο να κερδίζει τελικά τον Σλοβένο και να πανηγυρίζει και τη νίκη που κράτησε τους Νάγκετς στην κορυφή της Δύσης.

Συγκεκριμένα ο Γιόκιτς σε 35 λεπτά συμμετοχής είχε 32 πόντους με 11/19 δίποντα, 2/6 τρίποντα και 4/4 βολές. Επίσης κατέβασε 16 ριμπάουντ, έδωσε 4 ασίστ, έκανε 3 κλεψίματα και έριξε και 1 τάπα, σε μια πραγματικά εξαιρετική εμφάνιση.

Από την άλλη ο Ντόντσιτς ήταν καλός αλλά άστοχος, καθώς σε επίσης 35 λεπτά συμμετοχής ναι μεν πέτυχε 23 πόντους, αλλά το έκανε με 2/6 δίποντα, 3/9 τρίποντα και 10/12 βολές. Ο Σλοβένος δεν έμεινε εκεί βέβαια, καθώς μοίρασε επίσης 12 ασίστ, αριθμός που ήταν ρεκόρ καριέρας στο NBA, κατέβασε 6 ριμπάουντ, έκανε 1 κλέψιμο και υπέπεσε σε μόλις 1 λάθος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα