Νάγκετς - Μάβερικς 126-118

Φώτης Καρακούσης
Νάγκετς - Μάβερικς 126-118

bet365

Μεγάλο ματς και στο Ντένβερ με τους Νάγκετς να επικρατούν των Μάβερικς με 126-118 και να παραμένουν στην κορυφή της Δύσης. Ο Γιόκιτς αναδείχθηκε νικητής και στην... μονομαχία του με τον Ντόντσιτς.

Με ένα ακόμα μεγάλο ματς ολοκληρώθηκε η σημερινή βραδιά στο NBA, όπου ναι μεν είχε μόνο τέσσερα, αλλά και εκπλήξεις υπήρξαν και μεγάλα ντέρμπι. Ένα από τα ντέρμπι διεξήχθη στο Ντένβερ με τους Νάγκετς να συνεχίζουν την εντυπωσιακή φετινή τους πορεία επικρατώντας και των Μάβερικς με 126-118. Μια νίκη που φέρνει την παρέα του Γιόκιτς στο 21-9 κρατώντας την στην κορυφή της Δύσης, ενώ οι καουμπόηδες με 15-14 έπεσαν στην 9η θέση της ίδιας περιφέρειας. Ο αγώνας όπως αναφέραμε ήταν ένα ντέρμπι και μία μεγάλη «μάχη» ανάνεσα σε δύο άξια τέκνα της «μεγάλης των πλάβι σχολή». Από την μία ο Σέρβος Νίκολα Γιόκιτς και από την άλλη ο Σλοβένος Λούκα Ντόντσιτς πάλεψαν και με το παραπάνω για τη νίκη, με τον πρώτο να χαμογελάει στο τέλος.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο εξαιρετικός Γιόκιτς που τελείωσε το ματς με 32 πόντους, 16 ριμπάουντ και 4 ασίστ, έχοντας άξιο συμπαραστάτη τον Μάρεϊ που σταμάτησε στους 22 πόντους δίνοντας επίσης 15 ασίστ και κατεβάζοντας και 7 ριμπάουντ, ενώ από 16 είχαν οι Λάιλς και Μόρις. Για τους ηττημένους που έχασαν την ευκαιρία να παραμείνουν στην ζώνη των playoffs, ο Μπάρνες είχε 30, ο Ντόντσιτς ήταν και πάλι πολύ καλός με 23 πόντους, ενώ μοίρασε επίσης και 12 ασίστ, κατεβάζοντας και 6 ριμπάουντ, με τον Μάθιους να έχει 14.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα