Πέισερς - Καβαλίερς 91-92

Φώτης Καρακούσης
Πέισερς - Καβαλίερς 91-92

bet365

Την έκπληξη όχι μόνο της ημέρας, αλλά και της εβδομάδας πέτυχαν οι Καβαλίερς με τους... ιππότες να επικρατούν εκτός έδρας των Πέισερς με 92-91 με buzzer beater του Λάρι Νανς.

Μεγάλο παιχνίδι και μεγάλη έκπληξη στην Ιντιάνα. Οι Πέισερς υποδέχθηκαν τους Καβαλίερς και όλοι περίμεναν μια άνετη νίκη τη ομάδας του Ολαντίπο, αλλά οι... ιππότες είχαν άλλη άποψη. Με buzzer beater φόλοου του Λάρι Νανς κατάφεραν να κερδίσουν με 92-91 και να πετύχουν όπως αναφέραμε όχι απλά την έκπληξη της ημέρας, αλλά της εβδομάδας. Με τη νίκη αυτή οι Καβαλίερς ανέβηκαν στο 8-23 και φυσικά δεν έχουν την παραμικρή ελπίδα για τα playoffs, ενώ οι Πέισερς έπεσαν στο 20-11 και έχασαν λίγο την επαφή τους από την κορυφή της Ανατολής, μένοντας πιο πίσω και μάλιστα εκεί που σε καμία περίπτωση δεν το περίμεναν. Ένα αποτέλεσμα που σίγουρα άρεσε και στους Μπακς του Αντετοκούνμπο, καθώς έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν ακόμα περισσότερο από τους αντιπάλους τους.

Ο αγώνας ήταν ένα ντέρμπι από την αρχή ως το τέλος, με τους φιλοξενούμενους με την δυνατή τους άμυνα να κρατάνε χαμηλά στο σκοράρισμα, καταφέρνοντας έτσι να πάρουν την μεγάλη νίκη. Μια νίκη που όπως αναφέραμε κρίθηκε ακριβώς στο τελευταίο δευτερόλεπτο, όταν ο Νανς με φόλοου έκανε το το 92-91 μετά από άστοχο σουτ του Γουντ. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χουντ με 17 πόντους και τον ακολούθησαν οι Νανς με 15 και Μπαρκς με 14. Για τους ηττημένους ο Σαμπόνις είχε τους περισσότερους και συγκεκριμένα 17, ο Μπογκντάνοβιτς ακολούθησε με 14 και ο Γιανγκ με 13.

 

NBA Τελευταία Νέα