Χωρίς... social media η φετινή ψηφοφορία του All Star Game

Gazzetta team
Χωρίς... social media η φετινή ψηφοφορία του All Star Game

bet365

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τους τρόπους που θα διεξαχθεί φέτος η ψηφοφορία για το All Star Game του ΝΒΑ στη Σάρλοτ (17/2) και από την οποία θα απουσιάζουν τα... social media!

Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει ανήμερα των Χριστουγέννων και θα διαρκέσει έως και τις 21 Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα οι φίλοι του ΝΒΑ θα μπορούν να ψηφίσουν μέσω του ΝΒΑ App, του επίσημου site της διοργάνωσης και μέσω Google Search! Δηλαδή φέτος θα... λάμψουν δια της απουσίας τους τα social media τα οποία αποτελούσαν και τον μεγαλύτερο πόλο ψηφοφορίας τις δύο τελευταίες σεζόν.

Το συνολικό αποτέλεσμα θα υπολογιστεί από το 50% των ψήφων του κοινού, από το 25% των παικτών και από το 25% των media. Να σημειωθεί ότι οι ψήφοι στις 3/1, 4/1, 10/1, 11/1 και 21/1 θα πιάνονται «διπλές» ενώ θα υπάρχει ενημέρωση για την πορεία της ψηφοφορίας στις 3/1, στις 10/1 και στις 17/1.

Από εκεί και πέρα θα ισχύσει το περσινό σύστημα αφού δεν θα υπάρχουν περιφέρειες ούτε τη φετινή σεζόν. Συγκεκριμένα στις 24/1 θα ανακοινωθούν οι «πενταδάτοι» όπως επίσης και οι αρχηγοί οι οποίοι σε «ζωντανή» σύνδεση θα επιλέξουν τους συμπαίκτες τους. Μάλιστα δεν αποκλείεται ο αρχηγός από την Ανατολική Περιφέρεια να είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε φτάσει... πολύ κοντά και πριν από έναν χρόνο.

 

NBA Τελευταία Νέα