Μάλκοβιτς: «Ο Γιόκιτς είναι ο παίκτης του μέλλοντος»!

Μάλκοβιτς: «Ο Γιόκιτς είναι ο παίκτης του μέλλοντος»!

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μάλκοβιτς: «Ο Γιόκιτς είναι ο παίκτης του μέλλοντος»!

bet365

Ο Νίκολα Γιόκιτς έφερε την επανάσταση στον σύγχρονο κόσμο των ψηλών και ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς αποθέωσε τον σέντερ των Ντένβερ Νάγκετς.

Αυτό που, ενδεχομένως, δεν γνωρίζουν πολλοί σε ό,τι αφορά τον Νίκολα Γιόκιτς και τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με το μπάσκετ στα μικρά πρωταθλήματα της Σερβίας είναι ότι αναδείχθηκε, αρχικώς, ως πόιντ γκαρντ.

Ο νεαρός Σέρβος ψήλωσε ωστόσο το ταλέντο στη δημιουργία του παρέμεινε, τα τελευταία χρόνια κάνει θραύση με τους Ντένβερ Νάγκετς ενώ το HoopsHype τον τοποθέτησε στο νούμερο 1 της λίστας των μη Αμερικανών ΝΒΑers, πάνω από τον Τζοέλ Εμπίιντ και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

«Για μένα ο Νίκολα Γιόκιτς είναι ο καλύτερος παίκτης που ήλθε από την Αδριατική Λίγκα. Διαθέτει τεράστια ποιότητα, μπορεί να μοιράσει την μπάλα και να βρει εύκολα τον συμπαίκτη του. Είναι ο παίκτης του μέλλοντος και σίγουρα θα αφήσει το αποτύπωμά του στο παγκόσμιο μπάσκετ» εξήγησε σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Σερβία ο Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ως πρόεδρος της Ολυμπιακής Επιτροπής της Σερβίας.

 

NBA Τελευταία Νέα