Θέλει κι άλλα ματς στη Λατινική Αμερική το ΝΒΑ (vids)

Gazzetta team
Θέλει κι άλλα ματς στη Λατινική Αμερική το ΝΒΑ (vids)

bet365

Το Μάτζικ - Μπουλς που έγινε στο «Arena Ciudad» του Μεξικό άφησε απόλυτα ικανοποιημένο τον κομισάριο του ΝΒΑ, Άνταμ Σίλβερ.

Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το Μεξικό είναι μια χώρα που αγαπά το μπάσκετ και ειδικά τους Μπουλς - μετά τους Λέικερς, σύμφωνα με έρευνα που έγινε τον προηγούμενο Ιούλιο από την κορυφαία λίγκα στον πλανήτη.

Οι «ταύροι» αναμετρήθηκαν με τους Μάτζικ στο «Arena Ciudad de Mexico» και σχεδόν 22.000 θεατές έσπευσαν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Άνταμ Σίλβερ έμεινε ικανοποιημένος κι εξέφρασε την επιθυμία να δει περισσότερους αγώνες στη Λατινική Αμερική.

«Όπως είδατε, αυτό ήταν ένα φοβερό γήπεδο. Τα παιχνίδια στο Μεξικό είναι όπως τα "κανονικά" παιχνίδια του ΝΒΑ που γίνονται στις ΗΠΑ ή τον Καναδά», είπε ο κομισάριος του πρωταθλήματος και κατέληξε για το γεγονός ότι δεν έχουν πραγματοποιηθεί αγώνες στη Λατινική Αμερική, εκτός του Μεξικό: «Γήπεδα όπως το "Arena Ciudad" θα πρέπει να ολοκληρωθούν, ώστε να παρέχουν μια εμπειρία στους οπαδούς σύμφωνη με τις αρχές της λίγκας».

 

NBA Τελευταία Νέα