Ούτε στους Μπουλς δεν μπορεί να βρει την «υγειά» του ο Πάρκερ!

Ούτε στους Μπουλς δεν μπορεί να βρει την «υγειά» του ο Πάρκερ!

Gazzetta team
Ούτε στους Μπουλς δεν μπορεί να βρει την «υγειά» του ο Πάρκερ!

bet365

Η κατάσταση στους Μπουλς πάει από το κακό στο χειρότερο και το μέλλον του Τζαμπάρι Πάρκερ στην ομάδα διαγράφεται δυσοίωνο.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – Νταρουσάφακα και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Η ομάδα της γενέτειράς του... παραπαίει κι ο ίδιος, παρά το διετές συμβόλαιο (1+1, $20εκ./χρ.) που υπέγραψε το καλοκαίρι, δεν μπορεί να βρει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ελέω των τραυματισμών που είχαν πλήξει τους Μπουλς - συμπεριλαμβανομένου και του Μάρκανεν - ο Πάρκερ από τον πάγκο, βρέθηκε στο βασικό σχήμα τον προηγούμενο μήνα, στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Ωστόσο, ο Φινλανδός ψηλός επέστρεψε και ο πρώην παίκτης των Μπακς δεν βλέπει απλά μόνο τον πάγκο, αλλά και τα λεπτά του να μειώνονται δραματικά.

Στη νέα ήττα από τους Μάτζικ (97-91), ο Πάρκερ αγωνίστηκε για μόλις 4 λεπτά, ενώ στο δεύτερο μέρος δεν έπαιξε καθόλου.

Ο προπονητής Τζίμι Μπόιλεν, για τον οποίο το κλίμα είναι... βαρύ στην ομάδα, σχολίασε σχετικά: «Ήταν θέμα ματσαρίσματος. Είναι δύσκολο να παίξεις με τρία "4άρια". Η ομάδα δεν έχει να κάνει με ένα πρόσωπο, αλλά με το σύνολο. Παίζεις όταν είσαι στο παρκέ, αλλιώς υποστηρίζεις τους συμπαίκτες σου. Έχουμε κι άλλα ματς μπροστά μας, θα τους χρειαστούμε όλους».

Παρόλα αυτά, το «ESPN» υποστηρίζει πως οι Μπουλς εξετάζουν το ενδεχόμενο να μην ανανεώσουν το συμβόλαιο του Πάρκερ το επόμενο καλοκαίρι, ενώ δεν έχουν γίνει ακόμα συζητήσεις με τον παίκτη και τους εκπροσώπους του για ένα buyout.

 

NBA Τελευταία Νέα