Κάρι για Σακίλ: «Κάνει λάθος που πιστεύει ότι θα μας κέρδιζαν»

Αντωνία Σπανού
Κάρι για Σακίλ: «Κάνει λάθος που πιστεύει ότι θα μας κέρδιζαν»

bet365

Ο Σακίλ Ο' Νιλ σχολίασε ότι οι Λέικερς θα μπορούσαν να νικήσουν τους Ουόριορς και ο Στεφ Κάρι ανέπτυξε το σκεπτικό του για το πόσο λάθος είναι να συγκρίνονται ομάδες διαφορετικών εποχών.

Ολυμπιακός – Μίλαν με προσφορά ημέρας! *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

O Στεφ Κάρι πιστεύει ότι ομάδες από διαφορετικές εποχές δεν πρέπει να συγκρίνονται. Συχνά γίνεται η κουβέντα για το να κάποια ομάδα θα μπορούσε να κερδίσει κάποια άλλη από διαφορετικές εποχές και αυτή η σύγκριση έχει φίλους και εχθρούς.

Ο Σακίλ Ο' Νιλ πρόσφατα σχολίασε ότι οι Λέικερς της εποχής του, θα μπορούσαν έυκολα να κερδίσουν τους Ουόριορς.

«Ω, έκανε τόσο λάθος. Θα τους κερδίζαμε. Θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό όλη μέρα».

Οι Λέικερς έχουν κερδίσει τρία σερί πρωταθλήματα από το 2000 μέχρι και το 2002 κάτι που δεν έχει καταφέρει καμία ομάδα από τότε, αλλά έχουν την δυνατότητα να το ισοφαρίσουν φέτος οι Πολεμιστές.

«Νομίζω ότι θα κερδίζαμε εύκολα. Κάποιοι μπορεί να νιώθουν διαφορετικά, οι Ουόριορς μπορεί να νιώθουν διαφορετικά. Αλλά είχαμε μια από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών το 2001 όταν κάναμε το 15-1 στα playoffs. Θα κάναμε το 16-0, αλλά ο Άιβερσον τρελάθηκε και πέρασε πάνω από τον Λου».

Ο Κάρι πάντως ανέπτυξε το σκεπτικό γιατί δεν θα πρέπει ομάδες από διαφορετικές εποχές να μπάινουν σε σύγκριση.

«Για εμένα, νομίζω αυτή είναι μια δύσκολη κουβέντα, γιατί πάντα μου φαίνεται δύσκολο να συγκρίνω ομάδες από άλλες εποχές. Αλλά ότι έχουν τρία μπάνερ πρωταθλήματος και ανοίγει αυτή η κουβέντα, νομίζω ότι μιλάει από μόνο του.

Ακόμα είμαστε στο μέσο αυτού. Γελάω μερικές φορές. Είδα τον Σακ να μιλάει για τα τρία πρωταθλήματα και πως θα μας κατέστρεφαν. Όλες αυτές οι συζητήσεις είναι απλά διασκεδαστικές γιατί πρώτον ποιος ξέρει και δεύτερον το παιχνίδι είναι πολύ διαφορετικό.

Οι ομάδες που κυριαρχούν σε συγκεκριμένη χρονική περίοδο, πρέπει να μην σχολιάζονται. Ελπίζω έτσι να μας σχολιάζουν όταν περάσουν 20, 30 χρόνια από τώρα και θα κοιτάμε πίσω».

 

NBA Τελευταία Νέα