Σίξερς-Νετς 124-127

Φώτης Καρακούσης
Σίξερς-Νετς 124-127

bet365

Την έκπληξη της βραδιάς πέτυχαν οι Νετς με την ομάδα του Μπρούκλιν να επικρατεί εκτός έδρας των Σίξερς με 127-124 και να «δουλεύει» και για τους Μπακς καθώς τους κράτησε στην 2η θέση της Ανατολής.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Ο αγώνας των Σίξερς με τους Νετς έδειχνε αρχικά να μην έχει κανένα ενδιαφέρον καθώς το μεγάλο φαβορί ήταν οι γηπεδούχοι. Οι φιλοξενούμενοι όμως και ειδικά ο Ντινγουίντι είχαν αντίθετη άποψη και πέτυχαν την έκπληξη της βραδιάς επικρατώντας με 127-124. Μια νίκη που τους έφερε στο 11-18 συνεχίζοντας την δύσκολη μάχη για τα playoffs, ενώ δούλεψαν και για τους Μπακς καθώς έριξαν τους αντιπάλους τους στο 19-10, κρατώντας την παρέα του Αντετοκούνμπο στην 2η θέση της Ανατολής, παρά την σημερινή ήττα από τους Πέισερς.

Όσον αφορά τον αγώνα ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι με τους Νετς να έχουν την πρωτοκαθεδρία στο μεγαλύτερο μέρος του. Στο τέλος οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφεραν καθώς οι αντίπαλοί τους ήταν εύστοχοι στις βολές. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ντινγουίντι με 39 πόντους και τον ακολούθησαν οι Κρεμπ με 20 και Χάρις με 14. Για τους ηττημένους ο Εμπίντ είχε 33, ο Σίμονς 22 και ο Κορκμάζ 18, ενώ δεν έπαιξε τελικά ο τραυματίας Μπάτλερ.

 

NBA Τελευταία Νέα