Πέλικανς - Θάντερ 118-114

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς - Θάντερ 118-114

bet365

Με τον Άντονι Ντέιβις να είναι ασταμάτητος και να πετυχαίνει season high με 44 πόντους, οι Πέλικανς επικράτησαν των Θάντερ με 118-114 σε ένα ακόμα μεγάλο σημερινό παιχνίδι.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το ντέρμπι με τους Θάντερ ο Άντονι Ντέιβις. Ο ηγέτης των Πέλικανς ήταν απολαυστικός πετυχαίνοντας season high με 44 πόντους και οδήγησε τους «πελεκάνους» στη μεγάλη νίκη με 118-114. Μια νίκη που κρίθηκε ωστόσο στις λεπτομέρειες και που θα μπορούσαν να είχαν πάρει οι... κεραυνοί με την ίδια ευκολία που την πήραν οι αντίπαλοί τους. Μια νίκη που έφερε την ομάδα της Νέας Ορλεάνης στο 15-15 και στην 10η θέση της Δύσης, ενώ αυτή της Οκλαχόμα μετά την σημερινή ήττα έπεσε στην τρίτη θέση της Δύσης έχοντας πλέον 17-9.

Όπως αναφέραμε ο αγώνας ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι που πήγε να χαθεί για τους γηπεδούχους με τις δύο άστοχες βολές του Ραντλ, ωστόσο η άμυνα πάνω στον Ουέστμπρουκ στην επόμενη φάση ήταν για σεμινάριο και έτσι κατακτήθηκε η μεγάλη νίκη. Πρώτος σκόρερ για τους Πέλικανς ήταν ο εντυπωσιακός Ντέιβις που πέτυχε 44 πόντους, τους περισσότερους για την φετινή χρονιά και τον ακολούθησαν οι Ραντλ με 22 και Χολιντέι με 20. Για τους ηττημένους ο Τζορτζ είχε 25, ο Σρόντερ 22 και από 20 οι Άνταμς, Ουέστμπρουκ, ωστόσο δεν έφτασαν για να πάρει η ομάδα τους το διπλό και να μείνει στην κορυφή της Περιφέρειας.

 

NBA Τελευταία Νέα