Κλίπερς - Ράπτορς 99-123

Φώτης Καρακούσης
Κλίπερς - Ράπτορς 99-123

bet365

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το Κλίπερς-Ράπτορς με τους... δεινόσαυρους να επικρατούν και χωρίς τον Λέοναρντ στο Λος Άντζελες με 123-99 και να παραμένουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Με μόλις τρία παιχνίδια σήμερα το σημαντικότερο ήταν αυτό ανάμεσα στου; Κλίπερς και τους Ράπτορς στο Λος Άντζελες. Ένα ματς που φαινόταν ντέρμπι, αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν γιατί οι Καναδοί είχαν άλλη άποψη. Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφεραν ακόμα και χωρίς τον Λέοναρντ να επικρατήσουν με 123-99 και να φτάσουν το 22-7 παραμένοντας στην κορυφή συνολικά του πρωταθλήματος. Από την άλλη οι γηπεδούχοι έπεσαν στο 17-10 και βρίσκονται στην 4η θέση της Δύσης.

Το ματς όπως φαίνεται και από την διαφορά ο αγώνας δεν χρήζει σημαντικής ανάλυσης, καθώς οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκειά του. Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ιμπάλα με 25 πόντους και τον ακολούθησαν οι Λόουρι με 21, Βαλαντσιούνας με 16 και Σιάκαμ με 13. Για τους ηττημένους ο Μαριάνοβιτς με 18 πόντους ήταν πρώτος σκόρερ, με τον Ουάλας να έχει 15.

 

NBA Τελευταία Νέα