Η τελευταία συναισθηματική κοινή συνέντευξη των ΛεΜπρον – Ουέιντ! (vid)

Η τελευταία συναισθηματική κοινή συνέντευξη των ΛεΜπρον – Ουέιντ! (vid)

Αντωνία Σπανού
Η τελευταία συναισθηματική κοινή συνέντευξη των ΛεΜπρον – Ουέιντ! (vid)

bet365

ΛεΜπρον Τζέιμς και Ντουέιν Ουέιντ μονοπωλούν το χθεσινό μπασκετικό βράδυ και η τελευταία τους κοινή συνέντευξη είναι μοναδική.

Συναίσθημα, συγκίνηση, δάκρυα, χαμόγελα όλα τα συναισθήματα δημιουργήθηκαν το χθεσινό βράδυ. ΛεΜπρον και Ουέιντ, μετά από όσα έχουν περάσει μαζί, βρέθηκαν μια τελευταία φορά αντίπαλοι και τα λόγια είναι περιττά.

Η τελευταία τους κοινή συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα είναι μοναδική και αξίζει να την δείτε και να την διαβάσετε.

Την αρχή έκανε ο «Βασιλιάς»:

«Είναι γλυκόπικρο το συναίσθημα, κάθε κατοχή ήταν ξεχωριστή μέχρι την τελευταία. Είναι πολλά τα συναισθήματα για εμένα αυτή την στιγμή, να ξέρω ότι ΄χάνω' έναν αδελφό από το παιχνίδι, περάσαμε τόσα μαζί και μαζί και χωριστά. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από εδώ για να γίνει αυτό. Αυτός είναι ο αδελφός μου, ο αδελφός μου».

Συνέχισε ο «Flash»:

«Είναι δύσκολο, αυτός είναι ο λόγος που παίζουμε, για να παίζω κόντρα σε έναν από τους κορυφαίους. Είτε ήμασταν συμπαίκτες, είτε αντίπαλοι πάντα βγάζαμε το καλύτερο ο ένας του άλλου. Είμαι ευγνώμων που είχα την ευκαιρία να επιλεχθώ στο ίδιο ντραφτ με αυτόν το τύπο. Και η φιλία που μας δένει είναι πάνω από το μπάσκετ, αλλά θα μου λείψει αυτό. Θα μου λείψει...

Κάνει ότι θέλει ο ΛεΜπρον. Το έχει δείξει, το έχει αποδείξει. Είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες και ένας από τους κορυφαίους ανθρώπους. Ποτέ κανείς δεν κατάφερε να πετύχει όσα πέτυχε, εκμεταλλεύτηκε όλες τις ευκαιρίες από την πρώτη του ημέρα και δεν έχω αμφιβολία ότι αυτή η ομάδα θα φτάσει στους Τελικούς κάποια στιγμή. Αυτός ο τύπος θα παίζει όσο θέλει και είμαι χαρούμενος που θα το δω».

Ενώ ο ΛεΜπρον ολοκλήρωσε την σκέψη του:

«Σκέφτομαι πως θα γινόμαστε καλύτεροι κάθε μέρα. Έχουμε βελτιωθεί από την αρχή της σεζόν, κάθε εβδομάδα, κάθε μήνα θέλουμε να συνεχίσουμε, αλλά αυτή η στιγμή δεν είναι για εμάς τώρα.

Είναι ένας από τους κορυφαίους που έχουν παίξει το παιχνίδι, θα χάσουμε τον «Flash». Θα μας λείψει αυτό είναι σίγουρο».

 

NBA Τελευταία Νέα