Ουέιντ: «Είπα στον ΛεΜπρόν να χάσει τη βολή, για να βάλω το νικητήριο, αλλά...»

Αντωνία Σπανού
Ουέιντ: «Είπα στον ΛεΜπρόν να χάσει τη βολή, για να βάλω το νικητήριο, αλλά...»

bet365

Ο Ντουέιν Ουέιντ μετά το τέλος του παιχνιδιού κόντρα στους Λέικερς και φανερά συναισθηματικός, μίλησε για τις σκέψεις του για το ματς, αλλά και για τον ΛεΜπρον και την προσωπική τους αναμέτρηση μέσα στο παρκέ.

Βwin – Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα! (21+).

Το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον αγαπημένο του φίλο ΛεΜπρον Τζέιμς, έδωσε ο Ουέιντ και δεν θα μπορούσε να το ζήσει πιο «μαγικά». Οι δύο φίλοι απόλαυσαν κάθε λεπτό που πέρασαν μαζί στο παρκέ και τα λόγια μετά το τέλος του παιχνιδιού δεν θα μπορούσαν να είναι κάτι άλλο, πέρα από καρδιάς.

«Ήταν τόσο διασκεδαστικό αυτό το βράδυ, μακάρι να είχα βάλει όσα σουτ πήρα αλλά ήταν σπουδαία ατμόσφαιρα και το παιχνίδι έφτασε μέχρι την... κόψη του ξυραφιού. Αν μπορούσα να παίζω τέτοια παιχνίδια κάθε βράδυ, τότε θα συνέχιζα για πολύ ακόμα. Αυτά τα παιχνίδια ξεχωρίζουν, να παίζεις κόντρα σε έναν εκ των κορυφαίων όλων των εποχών.

Ήταν τέλειο που στο τέλος ο ένας μάρκαρε τον άλλον, είπα θα μαρκάρω τον Μπρον γιατί δεν θα έχω την ευκαιρία να το κάνω ξανά. Ήξερε την κίνηση μου στο τέλος, το σουτ μου, γνωριζόμαστε καλά. Είμαστε δύο ανταγωνιστές, που απολαμβάνουν ένα παιχνίδι μπάσκετ, αγαπιούνται και αγαπούν τον ανταγωνισμό. Είμαι χαρούμενος για όσα έχουν γίνει στην καριέρα μου, είχαμε μεγάλη επίδραση εντός και εκτός παρκέ. Του είπα να χάσει την βολή, για να πάω για το νικητήριο καλάθι, αλλά δεν ήθελε.

Στο τέλος έγινα συναισθηματικός γιατί τέλειωσε όλο αυτό, δεν θα τον αντιμετωπίσω ξανά και τότε έγινε αληθινό. Γελάσαμε που ήξερε τις κινήσεις μου, αλλά αυτό που μένει είναι ότι είμαι ευγνώμων. Που τον πίεσα, που με πίεσε, κάναμε ο ένας τον άλλον καλύτερο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα