Μπουλς σε κρίση: Παραλίγο να μην κατέβουν στην προπόνηση οι παίκτες

Μπουλς σε κρίση: Παραλίγο να μην κατέβουν στην προπόνηση οι παίκτες

Gazzetta team
Μπουλς σε κρίση: Παραλίγο να μην κατέβουν στην προπόνηση οι παίκτες

bet365

Η βαριά ήττα από τους Σέλτικς (133-77) έφερε περισσότερες αναταραχές στα ενδότερα των Μπουλς, με τους παίκτες να σκέφτονται να μην κατέβουν στην προπόνηση.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Όπως αναφέρει ο Κέι Σι Τζόνσον, οι παίκτες συζήτησαν να μην πάνε στην προπόνηση, αλλά τελικά αποφάσισαν να «κατέβουν» και ζήτησαν από το προπονητικό επιτελείο να κάνουν meeting - πρώτα μεταξύ παικτών κι έπειτα όλοι μαζί.

Αυτοί που φέρεται να άλλαξαν γνώμη στους υπόλοιπους και τους έπεισαν να πάνε στην προπόνηση είναι οι Ρόμπιν Λόπεζ και Λάουρι Μάρκανεν, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο δημοσιογράφο, υπήρξαν 2-3 παίκτες που δεν εμφανίστηκαν στο «Advocate Center».

«Αυτή η συνάντηση ήταν ό,τι χρειαζόμασταν. Ήμασταν όλοι ειλικρινείς μεταξύ μας και πολύ άμεσοι. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο», δήλωσε σχετικά ο Μπόιλεν.

Το κλίμα είναι «βαρύ» στην ομάδα, μετά την απομάκρυνση του Χόιμπεργκ, ενώ οι παίκτες φέρεται να είναι θυμωμένοι με τον Μπόιλεν, ειδικά μετά τις δηλώσεις του πως απέσυρε τους starters της ομάδας στο ματς, με 21 λεπτά να απομένουν για τη λήξη του, καθώς θεώρησε πως το παιχνίδι ήταν χαμένο.

 

NBA Τελευταία Νέα