ΛεΜπρόν: «Θα ήμουν ανόητος να σχολιάσω τη δήλωση του Ντουράντ» (vid)

Gazzetta team
ΛεΜπρόν: «Θα ήμουν ανόητος να σχολιάσω τη δήλωση του Ντουράντ» (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του Κέβιν Ντουράντ περί του «τοξικού περιβάλλοντος» που υπάρχει γύρω του.

Επιστροφή χρημάτων* στο Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε και σούπερ αποδόσεις στην Euroleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Έχει πολλούς φίλους και θαυμαστές στα media. Όλοι πέφτουν πάνω του, ακόμα και οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι! Εδώ είμαστε για να παίζουμε μπάσκετ. Μπορώ απόλυτα να καταλάβω όλους όσους δεν θέλουν να βρεθούν σε ένα τόσο τοξικό περιβάλλον! Πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που όλοι δίνουν τόσο μεγάλη σημασία σε αυτό! Δεν φταίει ο ΛεΜπρόν γι' αυτό που γίνεται αλλά όλοι όσοι τον υποστηρίζουν τόσο θερμά στα media. Γι' αυτό φύγετε και αφήστε μας να παίξουμε μπάσκετ!», ανέφερε πρόσφατα ο «KD» σε εκπροσώπους του Τύπου.

Ο «Βασιλιάς» κλήθηκε να απαντήσει στη δήλωση του «πολεμιστή» περί «τοξικού περιβάλλοντος» και το απέφυγε... μαεστρικά.

«Δεν πιστεύω πως αυτή είναι όλη η δήλωση, οπότε δεν θα τη σχολιάσω. Θα ήθελα να δω τι ρωτήθηκε, το περιεχόμενο, γιατί ρωτήθηκε... Δεν θα το σχολιάσω, γιατί δεν ξέρω τι ειπώθηκε ακριβώς. Θα ήταν ανόητο από μέρους μου. Είμαι... παλιός!», υποστήριξε ο ΛεΜπρόν, χωρίς να δώσει συνέχεια στην υπόθεση.

 

NBA Τελευταία Νέα