Nτουράντ: «Επιστροφή του Σιάτλ στο ΝΒΑ με εμένα ιδιοκτήτη»

Νίκος Καρφής
Nτουράντ: «Επιστροφή του Σιάτλ στο ΝΒΑ με εμένα ιδιοκτήτη»

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ αποκάλυψε πως θα ήθελε κάποια στιγμή να βοηθήσει τους Σούπερσονικς να επιστρέψουν στο ΝΒΑ από το πόστο του ιδιοκτήτη.

Επιστροφή χρημάτων* στο Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός και σούπερ αποδόσεις στηv Premier League από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Οι Σιάτλ Σούπερσονικς τον διάλεξαν στο draft και τον έβαλαν στο ΝΒΑ, μια επιλογή που αποδείχθηκε εξαιρετική για αυτόυς.

Ο Κέβιν Ντουράντ τίμησε και με το παραπάνω τη φανέλα των Σούπερσονικς, πριν η ομάδα μετακομίσει στην Οκλαχόμα και γίνει Θάντερ.

Πάντως ο KD συνεχίζει να δείχνει την αγάπη του για το Σιάτλ, τονίζοντας πως θα ήθελε να βοηθήσει τους Σούπερσονικς να επιστρέψουν στο ΝΒΑ σαν ιδιοκτήτης κάποια στιγμής.

«Σίγουρα θα ήθελα να τους βοηθήσω. Δεν έχει σημασία αν αυτό γίνει στο Σιάτλ ή σε κάποια άλλη ομάδα. Απλά θέλω να βοηθήσω τους νέους παίκτες να αναπτυχθούν, αλλά και στη στις ζωές τους. Γιατί να μην επιστρέψω στο Σιάτλ. Θα λάτρευα να δώσω σε έναν οργανισμό τη γνώση που πήρε από αυτόν. Σίγουρα θα με ενδιέφερε μια προοπτική σαν αυτή», ήταν τα λόγια του στο ESPN.

Λέτε να δούμε ξανά το Σιάτλ στο ΝΒΑ στο μέλλον; Mια ομάδα που στα 90s... μάγευε τα πλήθη με το εκπληκτικό δίδυμο Σον Κεμπ και Γκάρι Πέιτον.

 

NBA Τελευταία Νέα