Πέλικανς - Μάβερικς 132-106

Φώτης Καρακούσης
Πέλικανς - Μάβερικς 132-106

bet365

Με τον Λούκα Ντόντσιτς να μένει πολύ μακριά από τον καλό του εαυτό, οι Μάβερικς δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στους καλύτερους Πέλικανς χάνοντας με το ευρύ 132-106.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η αλήθεια είναι πως ακούγεται περίεργο μια ομάδα με την ιστορία των Μάβερικς να στηρίζεται τόσο σε ένα 19χρονο παιδί, αλλά από την άλλη αν κρίνουμε από το ματς με τους Πέλικανς δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα. Οι καουμπόηδες όσο ο Λούκα Ντόντσιτς πραγματοποιούσε την μία καλή εμφάνιση μετά την άλλη, πετύχαιναν σημαντικές νίκες. Σήμερα που ο Σλοβένος ήταν κακός, έχασαν με κατεβασμένα τα χέρια από τους εξαιρετικούς Πέλικανς με 132-106. Το σκορ άλλωστε τα λέει όλα, καθώς οι γηπεδούχοι έκαναν υγιεινό περίπατο και δεν άφησαν σε καμία περίπτωση τους αντιπάλους τους να πιστέψουν πως θα μπορούσαν να τους κοιτάξουν στα μάτια.

Με τη νίκη αυτή οι... πελεκάνοι έφτασαν το 13-13 στην 11η θέση της Δύσης, ενώ οι Μάβερικς έπεσαν στο 12-11 και βρίσκονται στην 8η, σε μια απίστευτη μάχη στην συγκεκριμένη περιφέρεια. Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές ήταν οι Ντέιβις και Ραντλ που πέτυχαν από 27 πόντους και κυρίως έκαναν πάρτι στην ρακέτα των αντιπάλων τους, ενώ από 17 είχαν οι Χολιντέι και Μουρ. Για τους ηττημένους ο Μπαρνές είχε 16, ο Μάθιους 15 και ο Μπαρέα 14, ενώ ο Ντόντσιτς με μόλις 8 πόντους και άσχημα ποσοστά ήταν κακός.

 

NBA Τελευταία Νέα