Γκρίζλις - Κλίπερς 96-86

Φώτης Καρακούσης
Γκρίζλις - Κλίπερς 96-86

bet365

Παρότι ο ηγέτης τους Μαρκ Γκασόλ έμεινε στους 4 πόντους όντας τραγικά άστοχος, οι Γκρίζλις κατάφεραν να επικρατήσουν των Κλίπερς με 96-86 στο ντέρμπι των εκπλήξεων της Δύσης.

Ζαλγκίρις Κάουνας – Ολυμπιακός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το να λες ντέρμπι της Δύσης ένα παιχνίδι ανάμεσα στους Γκρίζλις και τους Κλίπερς είναι λίγο υπερβολικό, ωστόσο με τους πρώτους να είναι στην 3η θέση της Περιφέρειας και τους δεύτερους στην 5η δεν γίνεται να μην το πεις. Ένα ντέρμπι που κατέκτησαν οι γηπεδούχοι επικρατώντας με το... ευρωπαϊκό 96-86. Η ομάδα του Μέμφις όπως φαίνεται και από το σκορ στηρίχτηκε στην δυνατή της άμυνα η οποία ανάγκασε τους αντιπάλους της να πετύχουν μόλις 86 πόντους, τρομερά μικρός αριθμός για τους Κλίπερς που μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλα σκορ.

Και πάλι καλά που έδωσαν βάρος στην άμυνα γιατί αν περίμεναν από την επίθεση έχοντας τον Γκασόλ σε τόσο άσχημη ημέρα, δύσκολα θα κέρδιζαν, Ο ηγέτης τους είχε μόλις 4 πόντους με 1/13 σουτ, αλλά αυτό που μένει δεν είναι η κακή του εμφάνιση, αλλά η νίκη της ομάδας του. Για τους νικητές πρώτος σκόρερ ήταν ο Κόνλεϊ με 22 πόντους και τον ακολούθησε ο Γκριν με 19. Για τους ηττημένους ο Μαριάνοβιτς ήταν εξαιρετικός και σε μόλις 13 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 19 πόντους, μαζεύοντας και 8 ριμπάουντ, ενώ ο Γκαλινάρι είχε 17.

 

NBA Τελευταία Νέα