Νετς - Θάντερ 112-114

Φώτης Καρακούσης
Νετς - Θάντερ 112-114

bet365

Με τον Πολ Τζορτζ να είναι εντυπωσιακός πετυχαίνοντας και το buzzer beater που έκρινε το ματς και τον Ράσελ Ουέστμπρουκ να γράφει ιστορία με το νέο του triple double, οι Θάντερ πέρασαν από το Μπρούκλιν επικρατώντας με 114-112.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Μεγάλο παιχνίδι είχαμε στο Μπρούκλιν ανάμεσα στους Νετς και τους Θάντερ. Οι δύο ομάδες πάλεψαν ως το τέλος για τη νίκη που φάνηκε πως είχαν στα χέρια τους οι γηπεδούχοι, αλλά που τελικά πήγε στους φιλοξενούμενους. Και πήγε γιατί με το σκορ να είναι 112-111, ο Ουέστμπρουκ έκανε που δεν μας είχε συνηθίσει. Δεν πήρε την τελευταία επίθεση, αλλά έδωσε ασίστ στον αμαρκάριστο Τζορτζ και αυτός με τρίποντο διαμόρφωσε το τελικό 114-112 για τους... κεραυνούς. Μια νίκη που φέρνει την ομάδα της Οκλαχόμα στο 16-7 και στην 2η θέση της Δύσης, ενώ οι Νετς έπεσαν στο 8-18 και είναι εξαιρετικά δύσκολο να προλάβουν τα playoffs.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ο εντυπωσιακός Τζορτζ που πέτυχε 47 πόντους και φυσικά το καλάθι που έκρινε την αναμέτρηση, με τον Ουέστμπρουκ να ακολουθεί με 21, έχοντας όμως γράψει ιστορία γιατί έφτασε τα 108 triple double της καριέρας του ξεπερνώντας τον τεράστιο Τζέισον Κιντ. Πίσω από αυτούς τους δύο ο πάντα θετικός Άνταμς που σταμάτησε στους 15. Για τους ηττημένους ο Κρέιμπ είχε 22, ο Χάρις 19 και από 17 οι Ράσελ και Ντινγουάιντι για τους Νετς που πάλεψαν αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν με τη νίκη.

 

NBA Τελευταία Νέα