Το καλά κρυμμένο «μυστικό» του Φουλτζ για τον τραυματισμό του

Το καλά κρυμμένο «μυστικό» του Φουλτζ για τον τραυματισμό του

Κάτια Πετροπούλου
Το καλά κρυμμένο «μυστικό» του Φουλτζ για τον τραυματισμό του

bet365

Ένα τροχαίο με μηχανή, που φέρεται να είχε το 2017, φαίνεται πως είναι η αιτία για τον τραυματισμό του Μαρκέλ Φουλτζ και οι συνέπειες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει θα είναι σοβαρές.

Ο 20χρονος παίκτης των Σίξερς διεγνώσθη με «TOS» (Σύνδρομο Θωρακικής Εξόδου), το οποίο επηρεάζει τα νεύρα μεταξύ λαιμού και ώμου, με αποτέλεσμα την ανώμαλη λειτουργία και το εύρος κίνησης του χεριού του.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα των ΗΠΑ, ο τραυματισμός του νεαρού παίκτη φέρεται πως οφείλεται σε τροχαίο με μηχανή που είχε το 2017. Όπως υποστηρίζει το «Mayoclinic.org», ο τραυματισμός αυτός μπορεί να προκληθεί από φυσικό τραύμα, όπως από ατύχημα με αυτοκίνητο ή μοτοσικλέτα ή επαναλαμβανόμενους τραυματισμούς ή εγκυμοσύνη ή «ορισμένα ανατομικά ελαττώματα - όπως ένα επιπλέον πλευρό».

Το «Sports Illustrated», από την άλλη, επισημαίνει πως αν αυτές οι εικασίες αποδειχθούν αληθινές, και αν το τροχαίο συνέβη, αφότου υπέγραψε το συμβόλαιό του ο Φουλτζ με τους Σίξερς, τότε η ομάδα της Φιλαντέλφεια θα μπορούσε να βάλει στον «πάγο» τον παίκτη ή να τερματίσει ακόμα και το συμβόλαιο του.

Η «The Athletic» υπογραμμίζει πως μετά από σύσταση του εκπροσώπου του, ο Φουλτζ δεν θα συμμετέχει σε προπονήσεις ή παιχνίδια, παρά μόνο μετά την αξιολόγηση των ειδικών και την άδειά τους για αγωνιστική δραστηριότητα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα