Σανς - Κινγκς 105-122

Φώτης Καρακούσης
Σανς - Κινγκς 105-122

bet365

Με τον Κώστα Κουφό να είναι θετικότατος πετυχαίνοντας 11 πόντους οι Κινγκς έκαναν περίπατο στο Φοίνιξ, επικράτησαν των Σανς με 122-105 και βρίσκονται στην 9η θέση της Δύσης.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Την δική τους... μάχη για την είσοδό τους στα playoffs συνεχίζουν οι Κινγκς. Οι... βασιλιάδες έχοντας σε καλό βράδυ τον Κώστα Κουφό που πέτυχε 11 πόντους, επικράτησαν και μέσα στο Φοίνιξ των Σανς με 122-105, έφτασαν το 12-11 και πλέον βρίσκονται μόλις μια νίκη πίσω από τους Μπλέιζερς που είναι στην 8η θέση. Όσον αφορά τους Σανς είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος, με το 4-20 έχουν το χειρότερο ρεκόρ και από τις δύο περιφέρειες και σήμερα «κατάφεραν» στην πρώτη περίοδο και σε 12 ολόκληρα λεπτά, να πετύχουν μόλις 9 πόντους.

Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χελντ με 20 πόντους και τον ακολούθησαν οι Φοξ με 16 και Μπογκντάνοβιτς με 14. Όσον αφορά τον Κουφό, ο Έλληνας σέντερ είχε σε 19 λεπτά συμμετοχής 11 πόντους και 5 ριμπάουντ πραγματοποιώντας θετικότατη εμφάνιση. Για τους ηττημένους ο Μέλτον με 21 και οι Αρίζα και Τζάκσον με 14 ήταν οι μοναδικοί που πάλεψαν περισσότερο, αλλά δεν έφταναν για να μπορέσει η ομάδα τους να πετύχει κάτι στο ματς αυτό.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα