Το... step over που βάζει «φωτιά» στα Χριστούγεννα! (vids)

Νίκος Καρφής
Το... step over που βάζει «φωτιά» στα Χριστούγεννα! (vids)

bet365

Η κίνηση του Μάριο Χεζόνια να περάσει πάνω από τον πεσμένο Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει γίνει viral και αναμένεται... χαμός στο ματς των Χριστουγέννων μεταξύ Μπακς και Νικς.

Talk of the town είναι στο ΝΒΑ είναι το... step over του Μάριο Χεζόνια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, δηλαδή η κίνηση του Κροάτη να περάσει πάνω από τον πεσμένο ηγέτη των Μπακς μετά το εντυπωσιακό κάρφωμα του.

Η ενέργεια αυτή που θύμισε λίγο Άλεν Άιβερσον (συγγνώμη τεράστιε Answer για τη σύγκριση), έκανε έξαλλο τον Greek Freak, οποίος σε δηλώσεις του μετά το ματς, ανέφερε πως σε περίπτωση που το ξανακάνει, θα τον χτυπήσει στα αρχ....!

Ο παίκτης των Νικς δεν έμεινε αμέτοχος σε αυτό και απάντησε άμεσα, λέγοντας στον Έλληνα φόργουορντ πως αν φοβάται, δεν γίνεται να βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, ενώ του ξεκαθάρισε πως οι Νικς δεν είναι για αυτόν.

Η... φωτιά έχει ανάψει για τα καλά και δεν φαίνεται να σβήνει, δημιουργώντας μια νέα κόντρα στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Αυτό που θα βάλει κι άλλο λάδι στη... φωτιά, είναι φυσικά τα ματς που ακολουθεί μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι Μπακς θα βρεθούν ξανά στο Madison Square Garden για να κοντραριστούν με την ομάδα της Νέας Υόρκης τα Χριστούγεννα και μένει να δούμε αν θα παιχτεί ακόμα ένα επεισόδιο στο σίριαλ Γιάννη-Χεζόνια, ενώ στις 27 του Δεκέμβρη τα... ελάφια θα υποδεχθούν τον σύλλογο της Νέας Υόρκης.

Πάντως γενικά ο Γιάννης έχει παράδοση στα ματς κόντρα στους Νικς, αφού στο MSG πέτυχε το πρώτο του νικητήριο καλάθι στο ΝΒΑ, ενώ και πέρυσι... καθάρισε τους Νικς στο Μιλγουόκι.

Ο Greek Freak διψά για ρεβάνς από τον Χεζόνια και δεν θα το αφήσει έτσι!

 

NBA Τελευταία Νέα