Αποβλήθηκε ο Μπαρέα από τον πάγκο, χωρίς να κάνει... τίποτα (vid)

Αποβλήθηκε ο Μπαρέα από τον πάγκο, χωρίς να κάνει... τίποτα (vid)

Αποβλήθηκε ο Μπαρέα από τον πάγκο, χωρίς να κάνει... τίποτα (vid)

Ο Τζέι Τζέι Μπαρέα αποβλήθηκε από το ματς με τους Λέικερς, ενώ ήταν στο πάγκο, με τον ίδιο να κάνει λόγο για προσωπικά του διαιτητή μαζί του.

Ο παίκτης των Μάβερικς καθόταν στον πάγκο και μιλούσε σε συμπαίκτη του, τη στιφγμή που ο Κάλντγουελ-Πόουπ εκτελούσε βολές.

Μόλις ο παίκτης των Λέικερς έβαλε και τη 2η βλολή, ο διαιτητής της αναμέτρησης έδωσε αμέσως μια... ανεξήγητη τεχνική (2η) στον Μπαρέα, ο οποίος φαινόταν να μην κάνει τίποτα απολύτως.

Ο ίδιος πήρε αμέσως την άγουσα για τα αποδυτήρια, ενώ στη συνέχεια υποστήριξε: «Στην πρώτη τεχνική, ο διαιτητής Σκοτ Φόστερ είπε ότι μιλούσα πολύ, αλλά δεν είπα καμιά κακή λέξη σε όλο το ματς. Στη δεύτερη, απλώς είπα από τον πάγκο "αυτό είναι καταστροφή". Ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει πρόβλημα μαζί μου. Μάλιστα όταν με τιμώρησε ήταν στο κέντρο του γηπέδου! Έχω κατά μέσο όρο περίπου τρεις τεχνικές ποινές κάθε σεζόν και νομίζω πως κάθε φορά είναι από τον ίδιο διαιτητή».

Οι συμπαίκτες του, όπως και ο ιδιοκτήτης των Μάβερικς, Μαρκ Κιούμπαν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν την απόφαση του διαιτητή, όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο.

J.J. Barea ejected from game, Luka Doncic & Mark Cuban don't believe in this | Mavericks vs Lakers

Best of internet