Ντουράντ για τους 51 πόντους του: «Είναι κάποια ματς που το... νιώθεις!» (vid)

Αντωνία Σπανού
Ντουράντ για τους 51 πόντους του: «Είναι κάποια ματς που το... νιώθεις!» (vid)

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν σε ακόμα ένα παιχνίδι εκπληκτικός για την ομάδα του, συνέχισε τις εξωπραγματικές εμφανίσεις των τελευταίων ματς και παραδέχτηκε ότι υπάρχουν μερικά παιχνίδια που πρέπει απλά να σκοράρει.

Ο Κέβιν Ντουράντ πάλεψε μόνο τους τα... θηρία των Ράπτορς, αλλά δεν κατάφερε να δώσει τελικά την νίκη στην ομάδα του. Είναι φανερό, από τις εμφανίσεις του KD, ότι έχει αφήσει πίσω του όσα έγιναν με τον Γκριν και στα τελευταία ματς έχει αποφασίσει να βγει μπροστά για την ομάδα του, ειδικά χωρίς τον Κάρι στο παρκέ.

Στο ματς κόντρα στους Ράπτορς ο παίκτης των Ουόριορς είχε 51 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ στο προηγούμενο ματς κόντρα στους Μάτζικ είχε πετύχει άλλους 49 πόντους με 6 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Η τριάδα των τελευταίων αγώνων φωτιάς για τον KD είχε ξεκινήσει κόντρα στους Κινγκς που είχε πετύχει 44 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ.

Ο περσινός MVP των playoffs στα τελευταία 3 ματς μετρά 48 πόντους κατά μέσο όρο, 10 ριμπάουντ και 7.3 ασίστ και κάνει φανερό ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

«Προσπαθώ να κάνω ότι χρειάζεται σε κάθε κατοχή, προσπαθώ να είμαι η καλύτερη πτυχή του εαυτού μου και στις δυο πλευρές του παρκέ, σε κάθε κατοχή. Προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό.

Κάνω ότι χρειάζεται σε αυτό το σημείο. Υπάρχουν κάποια παιχνίδια που η ομάδα θα παίζει σπουδαία, θα γυρίζει την μπάλα, θα είναι επιθετική, όλοι θα κινούνται και είναι και μερικά παιχνίδια που πρέπει να βάλω καλάθια. Σήμερα μείναμε πίσω στο σκορ νωρίς, με μεγάλη διαφορά και προσπάθησα να είμαι επιθετικός.

Η μόνη μου σκέψη είναι να είμαι η καλύτερη πλευρά του εαυτού μου και συγκεντρώνομαι σε αυτό».

 

NBA Τελευταία Νέα