Πόποβιτς: «Δεν υπάρχει μπάσκετ πλέον, δεν υπάρχει ομορφιά»

Πόποβιτς: «Δεν υπάρχει μπάσκετ πλέον, δεν υπάρχει ομορφιά»

Πόποβιτς: «Δεν υπάρχει μπάσκετ πλέον, δεν υπάρχει ομορφιά»

Απογοητευμένος από το πως το τρίποντο επιδρά στο μπάσκετ εμφανίστηκε ο Γκρεγκ Πόποβιτς, που σχολίασε ότι σιχαίνεται το τρίποντο για πάνω από 20 χρόνια.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς σχολίασε με γλαφυρό τρόπο την απέχθεια του για το... τρίποντο, ενώ τόνισε ότι δεν υπάρχει μπάσκετ πλέον.

«Το παιχνίδι της ρακέτας έχει τελειώσει. Πρέπει να έχεις παίκτες που μπορούν να μπουν μέσα, πρέπει να έχεις παίκτες που μπορούν να αλλάξουν, πρέπει να έχει μεγαλόσωμους παίκτες που να μπορούν να τα βάλουν με τους κοντούς και κυρίως πρέπει να έχεις παίκτες που να μπορούν να σουτάρουν.

Στις μέρες μας υπάρχει μεγάλη προσοχή στο τρίποντο. Τώρα κοιτάς το χαρτί της στατιστικής μετά το παιχνίδι και το πρώτο πράγμα που κοιτάς είναι τα τρίποντα. Αν βάλεις τρίποντα και οι άλλοι δεν βάλουν, κέρδισες. Δεν κοιτάς τα ριμπάουντ ή τα λάθη ή σε πόσους αιφνιδιασμούς η άμυνα σου είχε ανάμιξη. Κανείς δεν νοιάζεται. Τόση επίδραση έχει το τρίποντο και αυτό είναι κάτι που έχει αποδειχθεί από το πως παίζουν οι ομάδες.

Το σιχαίνομαι, πάντα το έκανα. Σιχαίνομαι το τρίποντο για πάνω από 20 χρόνια. Γι' αυτό αστειεύομαι όλη την ώρα, αν θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή, ας βάλουμε και τετράποντο. Γιατί αν όλοι αγαπούν το τρίποντο, θα τους αρέσουν και τα τετράποντα. Οι άνθρωποι θα ξεσηκώνονται και με τα πεντάποντα. Θα είναι τέλεια. Δεν υπάρχει μπάσκετ πλέον, δεν υπάρχει ομορφιά σε αυτό. Είναι βαρετό. Αλλά είναι αυτό που είναι και πρέπει να προσαρμοστούμε».

 

Best of internet