Ρόκετς - Μάβερικς 108-128

Φώτης Καρακούσης
Ρόκετς - Μάβερικς 108-128

bet365

Μεγάλο διπλό και με διαφορά μάλιστα για τους Μάβερικς με τους καουμπόηδες να επικρατούν μέσα στο Χιούστον των Ρόκετς με 128-108 έχοντας για ακόμα μία φορά τον Λούκα Ντόνσιτς σε εξαιρετική βραδιά.

Νέο παιχνίδι στα φρουτάκια! Το «Fruit Blox» προσγειώθηκε στην Sportingbet.gr!

Όλο και πιο κοντά στο βραβείο του rookie της χρονιάς πηγαίνει ο Λούκα Ντόνσιτς με τον Σλοβένο να είναι ασταμάτητος. Ο γκαρντ των Μάβερικς ήταν και πάλι εξαιρετικός, οδηγώντας την ομάδα του στην μεγάλη νίκη επί των Ρόκετς στο Χιούστον με 128-108. Μια νίκη που φέρνει τους καουμπόηδες στο 10-9, ενώ οι... ρουκέτες έπεσαν στο 9-11. Ο αγώνας δεν χρήζει ανάλυσης όπως φαίνεται και από το σκορ, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν από την αρχή την διαφορά και να την κρατάνε ως το τέλος.

Πρώτοι σκόρερ για τους νικητές οι εξαιρετικοί Ντόνσιτς και Χάρις που είχαν από 20 πόντους και τους ακολούθησαν οι Μπέιρνς, Μπαρέα και Τζόρνταν με 13. Για τους ηττημένους ο Χάρντεν πέτυχε triple double με 25 πόντους, 11 ριμπάουντ και 17 ασίστ, έκανε μάλιστα και 6 κλεψίματα, με τους Ένις, Καπελά και Χάουζ να ακολουθούν με 18, αλλά να μην φτάνουν όχι απλά για να κερδίσει η ομάδα τους, αλλά ακόμα και για να παλέψει το ματς.

 

NBA Τελευταία Νέα