Μπράιν Γκραντ: «Ο Σαμπόνις με είχε χαστουκίσει επειδή δεν τον κοίταζα στα μάτια!»

Μπράιν Γκραντ: «Ο Σαμπόνις με είχε χαστουκίσει επειδή δεν τον κοίταζα στα μάτια!»

Γιώργος Κούβαρης
Μπράιν Γκραντ: «Ο Σαμπόνις με είχε χαστουκίσει επειδή δεν τον κοίταζα στα μάτια!»

bet365

Μέσα από το βιβλίο «JailBlazers: Πώς οι Πόρτλαντ Τρέιλμπλέιζερς έγιναν τα κακά παιδιά του μπάσκετ» ο Μπράιαν Γκραντ περιέγραψε ένα αστείο σκηνικό με τον Άρβιντας Σαμπόνις!

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Λιθουανός ήταν κάτοικος Όρεγκον επτά χρόνια και σίγουρα είχε πολλές ιστορίες να επιδείξει με τους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Πόρτλαντ.

Μία από αυτές διηγήθηκε ο Μπράιαν Γκραντ ο οποίος είπε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο πλάκα έχει ο Άρβιντας. Αρχικά μου είχε πει ότι δεν ξέρει καλά αγγλικά ενώ άρχισε να μου μιλάει και να μου συμπεριφέρεται σαν να ήμουν κάποιος μαλ...ας. Τελικά ήξερε αγγλικά! Αν σε συμπαθούσε θα γινόταν φίλος σου και σου έλεγε πολλά πράγματα. Θυμάμαι ένα ταξίδι που είχαμε κάνει στο Νιου Τζέρσεϊ: 'Εσύ και εγώ θα πάμε για δείπνο απόψε' μου είχε πει ορθά και κοφτά, σαν μην δεχόταν καμία άρνηση. Μάλιστα στο δείπνο ήταν και ο Σαρούνας Μαρτσιουλιόνις».

Και συνέχισε: «Αμέσως έβγαλε τη βότκα και μόλις άρχισε να σερβίρει σφηνάκια με χαστούκισε μέσα στο πρόσωπο! 'Τι συμβαίνει με εσένα; Τι έπαθες;' γύρισα και του είπα. Και μου απάντησε: 'Όταν θα πίνουμε και θα κάνουμε πρόποση θα με κοιτάς στα μάτια!' Αμέσως με έπιασαν τα γέλια, ενώ στη συνέχεια περάσαμε ένα απίθανο βράδυ. Μάλιστα θυμάμαι ότι είχε χρειαστεί να με μεταφέρουν οι φίλοι του έξω από το μαγαζί...!»

 

NBA Τελευταία Νέα