Μήνυμα υποστήριξης στον Φουλτζ έστειλε ο Μπάτλερ! (vid)

Μήνυμα υποστήριξης στον Φουλτζ έστειλε ο Μπάτλερ! (vid)

Αντωνία Σπανού
Μήνυμα υποστήριξης στον Φουλτζ έστειλε ο Μπάτλερ! (vid)

bet365

Ο Τζίμι Μπάτελρ έστειλε μήνυμα υποστήριξης στον Μαρκέλ Φουλτζ, τονίζοντας ότι δεν επηρεάζουν την ομάδα όσα ακούγονται για εκείνον, ενώ έστειλε το δικό του μήνυμα στήριξης.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο τραυματισμός του Μαρκέλ Φουλτζ έχει επηρεάσει τους Σίξερς και αυτά που ακούγονται για το μέλλον του νεαρού παίκτη είναι πολλά. Αυτή την στιγμή ο Φουλτζ βρίσκεται στην Νέα Υόρκη για να δει έναν ειδικό για τον ώμο του και τα σενάρια για το μέλλον του οργιάζουν.

Ο Τζίμι Μπάτλερ ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα και έδειξε ότι υποστηρίζει στο μέγιστο τον συμπαίκτη του, ενώ ξεκαθάρισε ότι η ομάδα τον περιμένει πίσω.

«Θέλω ο Μαρκ να ξέρει ότι είμαστε όλοι στο πλευρό του στην ομάδα. Θέλουμε να είναι σπουδαίος, θέλουμε να συνεχίσει να δουλεύει, όλος ο 'θόρυβος' απ' έξω είναι απλά για να υπάρχει. Λατρεύω να τον έχω κοντά μου και όλοι οι υπόλοιποι το ίδιο, όταν είναι έτοιμος να επιστρέψει να δουλέψει τον περιμένουμε, τον χρειαζόμαστε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα