Ο Άντονι Ντέιβις στους Σέλτικς! #not

Gazzetta team
Ο Άντονι Ντέιβις στους Σέλτικς! #not

bet365

Άραγε θα θυσίαζαν οι Σέλτικς τον Κάιρι Ίρβινγκ για τον Άντονι Ντέιβις; Μπορεί ο σταρ των Πέλικανς να βρίσκεται στο στόχαστρο της Βοστόνης ωστόσο η απόσταση που τους χωρίζει είναι... τεράστια!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Αυτό και αν θα ήταν «βόμβα» μεγατόνων στο ΝΒΑ! Να μετακόμιζε ο Άντονι Ντέιβις από τη Νέα Ορλεάνη στην Βοστόνη. Τότε θα κάναμε λόγο για μία από τις μεγαλύτερες κινήσεις στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η οποία θα καθιστούσε αυτομάτως τους «Κέλτες» ως το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Όλα καλά και ωραία μέχρι στιγμής. Το ερώτημα ωστόσο είναι άλλο. Είναι εφικτό να συμβεί κάτι τέτοιο; Με μια πρώτη ανάγνωση είναι αδύνατον, εκτός και αν... μπει στην εξίσωση το όνομα του Κάιρι Ίρβινγκ.

Όμως ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει και αναπτύσσεται έντονα μια σπέκουλα που θέλει τον «φρύδια» να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος για τους Μπόστον Σέλτικς. Για την ακρίβεια... επαναλαμβάνεται αφού είχε ακουστεί το εν λόγω και σενάριο και πριν από μερικούς μήνες. Την «αναθέρμανση» του ενδιαφέροντος αποκάλυψε το WEEI Radio της Βοστόνης κάνοντας λόγο για τον πρώτο πιθανό προορισμό του Ντέιβις μετά τους Πέλικανς. Βέβαια δεν είναι και η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται, αφού υπάρχουν και άλλοι «μνηστήρες» όπως οι Λέικερς, οι Νικς και οι 76ers.

Βέβαια, και όσον αφορά τους Σέλτικς, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται πιθανό να συμβεί. Τουλάχιστον για φέτος. Εκτός και αν στο «πακέτο» του trade συμπεριληφθεί ο Κάιρι Ίρβινγκ. Μπορεί η ομάδα της Βοστόνης να έχει πολλά potential picks του πρώτου γύρου να διαθέσει όπως επίσης και ισχυρή second unit αλλά οι Πέλικανς δεν πρόκειται να «θυσιάσουν» τόσο εύκολο τον franchise παίκτη τους. Να σημειωθεί ότι ο Ντέιβις έχει συμβόλαιο έως το 2020 έναντι 52 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ διαθέτει και την οψιόν της ανανέωσης και για την σεζόν 2020-21 έναν 29 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως ανέφερε ο Κρις Φόσμπεργκ του NBCS Boston «εάν και εφόσον δεν μπει ο Κάιρι στο πακέτο, δεν πρόκειται αν γίνει κάποιο trade φέτος». Το συμβόλαιο του Ίρβινγκ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι, αν και ο ίδιος έχει το δικαίωμα να το ανανεώσει αυτόματα για έναν ακόμα χρόνο έναντι 21,3 εκατομμυρίων δολαρίων. Κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει ποτέ, αφού αναμένεται να πάρει max-contract από τους Σέλτικς και να παραμείνει για τουλάχιστον τέσσερα χρόνια ακόμα στην Μασαχουσέτη.

Από την άλλη υπάρχει και η πρόσφατη δήλωση του βετεράνου παίκτη Τζάρετ Τζακ, ο οποίος είπε ότι ο Ντέιβις θα μετακομίσει στους Λέικερς μαζί με τον Ντουράντ! Και αυτό διότι είναι κάτι που θέλει ο ίδιος, ενώ και η ομάδα του Λος Άντζελες μπορεί να προσφέρει ανταλλάγματα όπως είναι ο Λόνζο Μπολ, ο Κάιλ Κούζμα και ο Μπράντον Ίνγκραμ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα